Tijn (10 jaar) in

Tips?

Hallo ik ben Tijn
Ik heb mee gedaan aan de jes! training van Meerwaarde en Maatvast. Heeft iemand nog een paar tips voor mij om er niet verdrietig erover zijn!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anne
Anne
7 jaren geleden

Hallo Tijn,

Leuk dat je met een training hebt meegedaan. Het is heel normaal dat je in het begin verdrietig bent. Je moet natuurlijk ook wennen.

Afleiding helpt goed vind ik. Samen met vrienden of mama /papa. Of echt over je gevoelens praten als je er verdrietig om bent helpt ook.

Ik wens je veel liefs,
Anne

Pim
Pim
7 jaren geleden

Beste Tijn, Lastig als je ouder gescheiden zijn. Vooral in het begin. Ik kan je wel vertellen dat later het allemaal veel minder erg vaak word, en je er ook leuke dingen gaat uithalen. Zo leer je vaak meer mensen kennen, omdat je op meer plekken komt. Sta je sterker in je schoenen , omdat je dit heb mee gemaakt en dan moet je je voelen alsof je alles aan kan! En vaak is het ook beter voor je ouders. Die voelen zich prettiger nu. Het hoort nou eenmaal bij het leven, als je je meer richt op de positieve… Lees verder »

Nicoline
Nicoline
7 jaren geleden

Beste Tijn, Ten eerste, wat vervelend voor je dat je ouders gescheiden zijn. Maar nu mijn tips die voor mij helpen: Een scheiding is moeilijk en het is ontzettend logisch dat je er veel verdriet van hebt. Dat snappen de mensen om je heen ook heel goed! Dus uit je verdriet en laat je tranen lopen, dit voelt heel fijn en daarna voel je je ontzettend opgelucht. Hou dus niet al je verdriet en je gevoelens voor jezelf. Praat met mensen zoals je ouders of andere familieleden, of vriendjes of juffen en meesters op school! En het gaat minder pijn… Lees verder »