Anoniem (14 jaar) in

Tips

Me pa is alcoholist en me moeder is fk stressy, dus dan ga ik ook stressy doen. Me pa heb ik in me hele leven al ongeveer 8 jaar niet gezien. Ik vind et heel moeilijk want ze (instanties) willen me uit huis plaatsn wtf. Wie heeft tips?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Pim
Pim
7 jaren geleden

Hallo, Wat een lastige situatie zit je , snap dat je daar gestrest over kan worden. Probeer inderdaad is een keer met je moeder te praten wanneer zei en jij niet zo gestrest zijn. Dan kunnen jullie misschien samen als jullie open staan , een oplossing vinden. Als je soms ziet dat het niet zo lekker gaat met je moeder kan je ook vragen waarom ze zich niet zo lekker voel. De ene keer wilt ze er misschien wel over praten en de andere keer niet, maar dat maakt niet uit. Probeer de band met elkaar te versterker, dan komen… Lees verder »

Aron
Aron
7 jaren geleden

Hoi anoniem, Wat vervelend dat het niet helemaal goed loopt bij jouw thuis! Misschien kan het eens helpen om met jouw moeder goed te praten of om iets leuks met haar te gaan doen, hierdoor zal jouw moeder haar stress misschien een beetje kunnen verminderen. Ook zou je bijvoorbeeld kunnen vragen waarom ze stressig is, dan kun je daar misschien rekening mee houden en zo kan zij omgekeerd ook rekening houden met jou. Hierdoor kun je een prettige omgeving voor jezelf en jouw moeder creëren. Dit kan een begin zijn naar een situatie waarin ze jou niet uit huis zullen… Lees verder »