Anoniem (0 jaar) in

Terug naar mijn moeder

hallo ik ben 13 jaar en ik woonde eerst bij mijn moeder en nu bij mijn vader maar ik wil terug naar mijn moeder mijn vader scheld vaak op me en ik krijg heel vaak straf voor domme redenen mijn vader is getrouwd en mijn [stiefmoeder] liegt altijd tegen mijn vader dat ik de oorzaak ben dat hun relatie stukgaat en mijn vader wordt boos als ik zeg dat ik terug wil naar mijn moeder wat moet ik doen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Aron
Aron
8 jaren geleden

Hallo anoniem, Wat vervelend om te lezen dat jij je niet prettig voelt bij jouw vader. Je kunt dit het beste gewoon aan jouw vader vertellen. Als je het vertellen hiervan gaat uitstellen, dan gaat het steeds moeilijker worden om het te vertellen, want je gaat je er tegen op zetten. Mocht je het moeilijk vinden om dit aan jouw vader te vertellen, dan zou je er voor kunnen kiezen om dit samen met iemand anders te doen die je goed kent en vertrouwt. Dit kan heel goed helpen, omdat je er dan niet alleen voor staat. Veel succes met… Lees verder »

Suus
Suus
8 jaren geleden

Trouwens, je moet (hoe moeilijk dat ook is) tegen je vader of stiefmoeder zeggen dat ze liegt. Want het is NIET oké wat ze doet.

Suus
Suus
8 jaren geleden

Echt superheftig. Mijn ouders zijn ook gescheiden en het is kut, maar ze wisselen eerlijk af. Vraag aan je vader of haal er desnoods een kinderadvocaat bij of zo (ja klinkt raar maar dan mag je waarschijnlijk wel naar je beide ouders toe) want je moet echt je moeder kunnen zien. Als mijn moeder er niet was had ik het niet gered nu. En vertel het ook aan je juf/meester/mentor want misschien kunnen zij je ook helpen.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt gehad. Sterkte en hou je taai.

Jongen
Jongen
8 jaren geleden

Ik heb al geprobeerd te praten maar hij wil niet dat ik bij mijn moeder ga wonen en hij zegt dat ik me maar moet aanpassen

pim
pim
8 jaren geleden

Beste, Goh wat lullig dat ze zo tegen je doen. Vaak hebben mensen zo veel dingen aan hun hoofd dat ze niet zien hoe lelijk ze tegen je kunnen doen. Ik zou als ik jou was gewoon aangeven aan je vader van pa kunnen we een keer even samen praten ik wil wat vragen, dit moeten jullie dan doen als hij de tijd en rust er voor heeft en als jij zeker weet dat je ook niet heel boos gaat worden ofzo. Bespreek dan dat je liever naar je moeder wilt gaan, of dat er echt veranderingen moeten gaan plaats… Lees verder »