kaylee (14 jaar) in

Tegen mijn wil

Halo,
Mijn ouders liggen in een scheiding.
Mijn probleem ligt bij de omgangsregeling. Ik weet dat ik zelf mag weten wanneer ik bij de ene ouder of de andere ouder ben.
Maar ik word om de week gedwongen om eem weekend bij mn vader te blijven. Dit vind ik wel.leuk maar hwt is niet mijn eigen keuze. Als ik dit zeg tege mijn moeder word ze heel boos.
Mijn vader staat geheel achter me.
Dus wat moet ik doen?
Tegen werken/weerstand bieden of steeds weer mijn spullen pakken om tegen mn wil.in bij mijn vader gaan zitten

Groetjes

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Rosa
Rosa
8 jaren geleden

Hallo Kaylee, Wat goed van jou dat je advies komt vragen op ons forum. Ik kan mij voorstellen dat dit lastig voor je is en dat je niet weet wat je nu moet doen. Vervelend voor je zeg. Eigenlijk zijn de twee oplossingen die je omschrijft voor jezelf niet fijn. Of je moet strijd leveren of je moet iets met tegen zin doen. Balen zeg! Misschien kan je samen met je ouders kijken naar een oplossing die wel fijn voor jou is. Je kan met drie om te tafel gaan met als doel een fijne oplossing voor jou. In dit… Lees verder »

Fay
Fay
8 jaren geleden

Ik herken dit, maar dan andersom. Dat mijn moeder het oke vond maar mijn vader niet. Ik zou er wel tegen in gaan, omdat als jij een weekend niet wil, je ook niet hoeft. Veel succes

Anne
Anne
8 jaren geleden

Hallo Kaylee,

Wat vervelend voor jou. Ik begrijp zeker dat je dit niet fijn vindt.

Ik zou je moeder eens vragen, waarom zij zo reageert. Hoezo wordt zij daar zo boos om? Een scheiding is al moeilijk genoeg voor kinderen en ik vind ouders moeten de keuzes en behoeftes van hun kinderen accepteren.
Ik zou niet zomaar wel gaan, omdat het van haar moet. Jij moet je ook prettig voelen, dat is heel belangrijk.

Ik wens je veel liefs.

Anne