Danielle (18 jaar) in

Te weinig?

Ben 18 jaar en mijn vader betaalt nu 140 euro alimentatie voor mij, hij zegt dat hij niet meer kan betalen omdat hij in schuldsanering heeft gezeten en nog zit.
Nu vraag ik mij af of dit niet heel erg weinig is en of ik toch een rechtzaak moet aanspannen ( ik weet niet zeker of hij nog in schuldsanering zit nl).
Ben ook wel bang dat relatie zo stuk gaat…
Wie kan mij aangeven of dit bedrag eerlijk is of wel erg weining… moet er alles van betalen ( mijn moeder heeft het nl ok niet breed) en kom dan dus ook niet uit!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Isabel
Isabel
9 jaren geleden

Beste Danielle, Helaas ben ik niet op de hoogte van alle regels omtrent de alimentatie. Wel weet ik dat je bij het juridisch loket gratis terecht kan voor juridische hulp, zij zijn op de hoogte van alle regels rond oa. alimentatie en kunnen jou dus waarschijnlijk goed helpen. Je kan even kijken op hun site juridischloket.nl , hier kun je ook zien waar ze gevestigd zijn en of dit bij jou in de buurt is, dat je even langs kunt gaan, dat is vaak iets beter omdat je alles beter uit kunt leggen en als je vragen hebt kun je… Lees verder »

Patrick Neijenhuis
Patrick Neijenhuis
9 jaren geleden

Via LBIO kan je info aanvragen, en met een draagkrachtmeting weet je of dit bedrag klopt.