Noortje (0 jaar) in

Te verwachten

Hallo, mijn ouders zijn nu ongeveer een jaartje gescheiden.
Het was een heftige periode voor mij want het ging niet heel soepel.
Je kunt het natuurlijk al wel voorspellen; elke avond ruzie elke avond geschreeuw en elke avond vallen er woorden die je lieber niet had willen horen.
Je broertje en jij gaan naar beneden en roepen dat ze hun ‘be**en’ moesten houden, het was wreed waarom moet ons dit nou weer overkomen.
Als je moeder besluit om voor een tijdje in de logeerkamer te gaan slapen kan je al raden wat er gaat komen, daarom zakte de moed en het vertrouwen in mn ouders me in de schoenen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Roos
Roos
8 jaren geleden

Hi Noortje, Het klinkt inderdaad als een erg heftige periode. Wat ontzettend knap dat je dit verhaal durft de delen op dit forum. Ik snap dat je een lange tijd een dip hebt gehad en niet wist hoe je met je emoties om moest gaan. Vervelend dat je je gevoelens op je vrienden hebt afgereageerd maar ook erg begrijpelijk omdat je niet wist hoe je hiermee om moest gaan. Hoe gaat het nu? Kan je nu wel met je emoties omgaan? De beste tip die ik je daarvoor kan geven is vooral ‘praten en je emoties uiten’. Dit kun je… Lees verder »

Anne
Anne
8 jaren geleden

Hallo Noortje,

Bedankt voor je bericht met zo’n diepe gevoelens van je. Ik herken dit goed. Mijn ouders hadden ook enorme ruzie met mishandelingen. Dit was voor mij ook altijd heel triest om mee te moeten maken.

Het is ook logisch dat hierdoor je cijfers achteruit gingen en je je emoties hebt afgereageerd tegenover vrienden. Ik snap dat dit erg vervelend voor je was.

Goed dat het zo te horen nu wel beter gaat. Vaak duurt het even voordat je al deze ervaringen verwerkt en een plekje geeft. Ik wens je veel liefs.

Groeten, Anne