NYB (13 jaar) in

Tips om rustig te worden

Hey

Mijn ouders zijn eindelijk echt aan het scheiden. Ik zit nu in de 2e en in groep 8 hebben ze het mij en me zus verteld.
Ik heb nooit echt een goede band gehad met me pa en dat kleine beetje band dat we hadden is nu door de scheiding weg

Mijn moeder wil naar een andere stad aangezien ze daar werkt en al haar vrienden heeft. Me vader wil dat ze hier blijft. Door de slechte band met me vader wil ik met me moeder mee. Me vader is het daar compleet op tegen.

Als ik met me pa ben hebben we alleen maar ruzie. Als me moeder en vader samen thuis zijn hebben ze ook de hele tijd er ruzie over. Ik kan niet meer tegen al deze onrust in huis en weet niet meer wat ik kan doen.
Vroeger ging ik altijd sporten als ik er niet meer tegen kon, maar nu heb ik een blessure waardoor dat niet meer mag. Het is zo erg geworden dat ik zelfs moest stoppen met paardrijden.

Weet iemand een manier om rustig te worden en je gewoon even te kunnen ‘wegtrekken’ van alles?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
NYB
NYB
9 jaren geleden

Hey

Thanks voor je reactie, maar ik heb over die dingen al eerder nagedacht. Probleem: als ik 1 zin lees zit me gedachte nog bij het eerste woord maar me ogen lezen al de punt. Dus als dat met meerdere bladzijdes zo is kan ik het de hele tijd opnieuw lezen waar ik geen geduld voor heb. 🙁
Ik ga elke vrijdag nog naar de manege gewoon om te team te steunen. Dat is voor een tijdje afleiding zolang ik iemand heb om te praten maar dan beginne ze gelijk over me knie haha :p

Anoniem
Anoniem
9 jaren geleden

Hi,

Vervelend om te lezen dat je ouders al zo lang ruzie hebben en dat je je nu geen afleiding hebt door het paardrijden.
Toen ik tijdens de scheiding van mijn ouders geen afleiding had ging ik vaak een boek of tijdschrift lezen of een computerspelletje spelen. Wat in jouw geval ook kan helpen, misschien is het ondanks dat je niet kan paardrijden wel fijn om zo nu en dan naar de paarden toe te gaan zodat je daar alsnog afleiding vindt.
Sterkte, maar wees gerust, uiteindelijk komt het goed.

Groeten