Noortje (10) in

Strijd

Mijn ouders zijn nu bijna 3 jaar gescheiden en in die tijd is er best veel gebeurd vooral het laatste jaar mijn moeder zei tegen mij dat we gingen verhuizen, mijn vader had het natuurlijk ook gehoord en was het daar totaal niet mee eens. Mijn vader doet erg gemeen tegen mijn moeder en ik heb daar best wel last van. want mijn moeder is daar erg verdrietig om. Toen kwam ook nog een rechtzaak over waar ik en mijn broertje naar school moesten, omdat dat het bijna een uur rijden is van mijn vader naa mijn moeder. Mijn oma weet misschien over een paar maanden niet meer wie ik ben en de strijd tussen mijn ouders wordt alleen maar erger. Wat moet ik doen?!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Floor
Floor
7 jaren geleden

Lieve Noortje, Goed dat je jou verhaal deelt op de forum! Wat vervelend dat jou ouders zo tegen elkaar doen. Het is belangrijk dat je met je ouders praat over jou gevoel. Als je dit moeilijk vind, kun je altijd opschrijven wat je dwars zit en deze aan jou ouders geven. Misschien kun je met je oma afspreken om regelmatig langs te gaan(bijvoorbeeld 1 keer in de maand). En het is vooral belangrijk dat je je niet schuldig voelt over deze situatie. Jij kan er tenslotte niks aan doen dat je ouders gescheiden zijn! Ik hoop dat je er wat… Lees verder »

Pim
Pim
7 jaren geleden

Hee Noortje, Vaak ga je wel verhuizen als je ouders gaan scheiden. Dit is vaak even wennen, maar ook wel weer leuk om nieuwe dingen tegen te komen. Soms komen er dan wel is ruzies en dat is voor niemand leuk. Geef aan dat je er last van heb, en probeer er los van te blijven. Een rechtszaak lijkt heel vaak best wel serieus en spannend, maar het is vaak wel de beste oplossing , omdat het dan eerlijk verloopt. Je oma zal echt nog wel weten wie je bent , zelfs al zal ze je een jaar niet meer… Lees verder »