noukie (10) in

Stomme dingen

ik heb een vraag.
Mijn papa en mijn oma (mama van mama) zeggen steeds domme/stomme dingen over elkaar.
Daar word ik heel verdrietig van.
Hoe kan ik daar mee om gaan?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anne
Anne
7 jaren geleden

Hallo Noukie,

Ik begrijp je helemaal. Heb je tegen je ouders wel een keer verteld dat je dit lastig vindt? Dat zou ik in ieder geval wel doen als ik jou was. Het is goed om je gevoelens te benoemen.

Ik wens je veel liefs,
Anne

Simone Tolsma
Simone Tolsma
7 jaren geleden

Beste Noukie,
Wat vervelend dat ze dat doen. Als kind wil je geen stomme/domme dingen over je mama en papa horen, want jij houdt van allebei.
Ik zou dat ook tegen je papa en oma zeggen! Vertel dat je er verdrietig van wordt en of ze er op kunnen letten dat ze dit niet in jou bijzijn doen. Veel succes !

Onbekent
Onbekent
7 jaren geleden

Nou kijk ik heb dat ook en ik heb een keer tegen allebei gezegt dat ik het niet leuk vond als ik jou was zou ik dat ook doen

Tess
Tess
7 jaren geleden

Heyy
Ik heb deze tijd ook gehad.
Ik heb tegen hun gezegd dat ze moeten stoppen.
En met ze gaan praten.
Het helpt vast groetjes van Tess

Pim
Pim
7 jaren geleden

Beste Noukie, Je vragen zijn altijd welkom 🙂 Als mensen domme dingen over elkaar zeggen dan zitten ze vaak niet lekker in hun vel. Vaak menen ze niet eens wat ze zeggen, en hoopte ze dat het anders was. Soms is dit heel moeilijk te begrijpen en vaak zijn ze te gefrustreerd om er mee te stoppen. Probeer er gewoon zo veel en open mogelijk met je moeder en ook wel je vader over te praten. Zeg dat je het niet leuk vind. Probeer verder gewoon afleiding te zoeken en er niet verder op door focussen ! Veel succes, Groetjes,… Lees verder »