jesper (10 jaar) in

Stiefmoeder

ik ken haar nog niet

p.s. wat moet ik straks zeggen als ik haar zie. ik weet zeker dat ik haar in het begin niet aardig vindt.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Jesper
Jesper
9 jaren geleden

Bedankt allemaal. Hier heb ik vast veel aan. Mijn ouders zijn denk ik 2 maanden geschrijden. Het gaat nu goed. Nog is bedankt

Groetjes jesper

evi
evi
9 jaren geleden

Hoi jesper, De nieuwe vriendin van je vader leren kennen is ook wennen. Dat je straks niet weet wat je moet zeggen is heel normaal. Dat is ook lastig. Dat je denkt dat je haar in het begin niet aardig zal vinden is ook niet gek. Je krijgt natuurlijk in een keer met een vreemd iemand te maken met wie je je vader moet delen. Mijn tip is om haar toch een kans te geven. Misschien valt ze wel hardstikke mee. En dat je niet weet wat je moet zeggen. Vertel gewoon wie je bent, wat voor school je doet… Lees verder »

Tessa
Tessa
9 jaren geleden

Hoi Jesper, Dat is helemaal niet zo gek hoor, dat je straks niet weet wat je tegen haar moet zeggen. En ook dat je haar niet meteen aardig zal vinden. Ik weet niet hoe lang het geleden is dat je ouders zijn gescheiden, maar het is heel normaal dat je in het begin niks van de nieuwe vriendin van je vader moet hebben. Geef het gewoon wat tijd en ruimte. Hopelijk kan zij dit ook naar jou toe. Jullie hoeven niet (meteen) goede vrienden te worden, je moet gewoon even kijken hoe dat gaat lopen. Misschien valt het mee en… Lees verder »