Saar (10 jaar) in

Stiefbroer en stiefvader irritant

hoi villa pinedo mensen

mijn stief broer en stief vader zijn irietand ze hebben een pooltafel gezet in mijn dans studio en dat vind ik niet leuk wat moet ik doen om er aan te wennen (groetjes Saar)

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Quinty
2 jaren geleden

Hoi lieve Saar,  Wat vervelend dat je stiefvader en stiefbroer een pooltafel in je dansstudio hebben gezet, dat is inderdaad niet leuk. Maar wat goed dat je naar een oplossing zoekt en om hulp vraagt hier!  Ik ga proberen je zo goed mogelijk te helpen!  Mijn stiefbroer en stiefvader heb ik ook weleens irritant gevonden. Bijvoorbeeld op vakantie deden we heel vaak wat zij leuk vonden en dat vond ik ook irritant en niet leuk. Ik vond het zelf ook best moeilijk toen hun spullen opeens bij die van mij stonden. Daar moest ik heel erg aan wennen. Als mijn… Lees verder »

Sophie Braat
2 jaren geleden

Hee Lieve Saar, Wat goed dat je ons forum hebt gevonden om deze vraag te stellen. Dat lijkt mij een lastige situatie wat je vertelt en iets waar ik mij wel een beetje in herken. Toen mijn stiefmoeder bij mijn vader thuis kwam wonen veranderde er ook veel in huis. Ik vond dat er lastig omdat het allemaal erg snel ging en ik geen tijd had om eraan te wennen. Heel begrijpelijk dat jij het niet leuk vindt dat er een pooltafel in jouw dans studio staat wat eerst jouw ruimte was. Misschien is het voor jou fijn om het… Lees verder »

Lisa
Lisa
2 jaren geleden

hey saar, dat kan best lastig zijn. Heb je geprobeerd erover te praten met je stiefvader en stiefbroer? En gezegd dat je het lastig vind? Ik zou dat in ieder geval proberen..
liefs Lisa x

Emily
2 jaren geleden

Je zou tegen hun kunnen zeggen dat je dat niet wilt, kom voor je zelf op. Dat heb ik zelf ook gedaan, en het wordt later makkelijker.
Groetjes Emily