Lindsay (18 jaar) in

Steunen

goedenavond allemaal,
mijn naam is Lindsay ik ben 19 jaar 2 jaar geleden gingen mijn ouders op niet zo n leuken manier uit elkaar.
ik heb sinds en jaar en vriendje ik hoopte heel erg dat hij mij zou steunen in dit proces maar hij zegt dat ik me vader moet vergeten etc. maar dat is echt niet makkelijk want ik was echt en vaders kindje. hij vind mij zielig doen wat echt nergens op slaat.
ik moest dit even ergens kwijt ik vind dit ook en prima platform.

heel erg bedankt dat ik dit even kwijt kon.

groetjes lindsay

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Rianne
Rianne
7 jaren geleden

Dag Lindsay, Goed dat je hier komt om je verhaal te delen. Scheiding wordt ook wel gezien als een rouwproces en dat is heel zwaar. Je bent dan dus ook helemaal niet zielig. Het is juist goed dat je erover probeert te praten. Misschien vindt jouw vriendje het een lastig onderwerp om over te praten dat zou wel kunnen. Hij zegt dat je je vader moet vergeten, maar ik denk dat hij misschien wel bedoelt je moet het een plekje gaan geven in je leven (alleen hij zegt het een beetje onhandig). Misschien kun je hem uitleggen dat het heel… Lees verder »

Anneloes
Anneloes
7 jaren geleden

Hoi Lindsay!

Bedankt voor je berichtje 🙂 Vervelend dat je het gevoel hebt dat je vriendje je niet echt steunt. Soms begrijpen anderen niet helemaal in welk proces je je bevindt na een scheiding. Hij vindt het daarom misschien ook lastig om te reageren. Heb je nog andere mensen waar je goed mee kan praten over de scheiding? Anders kan je natuurlijk altijd op dit forum terecht!

Groetjes,

Anneloes