glitter (13 jaar) in

Steun

sluit je kind nooit op maar laat los!
als je kind rookt ga dan niet erachteraan maar zeg dat het goed is! dan houd hij of zij er van zelf mee op!
als je merkt dat je kind iets verbergt vraag er dan niet naar maar laat hij of zij het gwn zelf vertellen! want als je te veel vragen gaat stellen worden ze boos ofzo! dus niet te veel dringen! als er iets is dan komen ze wel!
steun zoveel je kan maar niet op een verkeerde manier!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Bob
Bob
9 jaren geleden

Hey Glitter,

Je hebt helemaal gelijk. Ouders moeten hun kinderen volledige steun geven en niet meer belasten door veel vragen te stellen. Ouders zullen natuurlijk wel grenzen stellen zodat hun kind geen gevaarlijke dingen gaan doen.

Bedankt voor je berichtje

Florentine
Florentine
9 jaren geleden

Hee Glitter,

Wat je zegt is erg zwart – wit maar in iedere zin die je schrijft zit inderdaad een dilemma voor ouders en voor hun kinderen. Ik kan me voorstellen dat het voor ouders erg moeilijk is om een balans te vinden in vasthouden en loslaten en in vragen stellen en afwachten. Wel ben ik het helemaal met je eens dat ouders hun kinderen het gevoel moeten geven/ moeten laten zien dat zij hun kinderen steunen!

Ik wens je veel geluk voor in de toekomst!

Groetjes Florentine

Isabel
Isabel
9 jaren geleden

Hey Glitter, Ik ben het met je eens dat wanneer je als kind enige vrijheid krijgt, dat je jezelf goed leert kennen en ontwikkelen. Dit betekent niet dat er helemaal geen grenzen mogen worden gesteld door je ouders, want ook deze grenzen zijn nodig bij het opgroeien. Door vragen te stellen laat je aan iemand weten dat je geïnteresseerd bent in hoe het met diegene gaat. En inderdaad, wanneer je ouders je steunen en laten weten dat ze er voor je zijn, zonder altijd alleen maar vragen te stellen, dan weet je ze als kind altijd te vinden wanneer je… Lees verder »