anoniem (12 jaar) in

Steen in mijn buik

hoi,
mijn ouders zijn nu ongeveer 4 weken uit elkaar. en steeds als ik tegen mijn vader zeg dat ik mijn moeder mis zegt hij dat hij het wel snapt maar ik heb het gevoel alsof hij dat niet fijn vind als ik dat zeg, het zelfde gebeurt bij mijn moeder. ik heb al heel lang een steen in mijn buik en een brok in mijn keel omdat ik het zo vervelend vind…

K.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
anoniem
anoniem
7 jaren geleden

Hoi, Dit bericht had is van mij, ik had het er gisteren op gezet en vandaag keek ik en toen zag ik al meteen 2 super lieve reacties, die hebben me echt geholpen, ik voelde meteen dat ik niet alleen was en dat is een heel fijn gevoel. Die zelfde avond heb ik het nog tegen mijn moeder gezegt en ze vond het heel knap van mij en ze zei dat ze ik mijn vader zeker mocht missen en dat ze dat niet erg vind. Ik het het er ook over gehad met een vriendin en dat hielp ook heel… Lees verder »

Luc
Luc
7 jaren geleden

Hallo, Wat vervelend voor je dat je ouders uit elkaar zijn. En bedankt voor je berichtje op ons forum. Mijn tip is: Probeer een keer bij jouw ouders te laten weten hoe jij je nou precies voelt. Als jij dit duidelijk maakt bij jouw ouders en er over gaat praten met ze, komt het vast wel goed. Of probeer er over te praten met een vriend of vriendin, zodat die het misschien aan jouw ouders kan vertellen en zodat je je gevoelens ergens kwijt kan en een beetje afleiding hebt. Wat ook kan helpen is het uitschrijven van je problemen.… Lees verder »

Margalith
Margalith
7 jaren geleden

Hi Meisje, Wat vervelend dat je ouders net gescheiden zijn. Fijn dat je ons gevonden hebt. Je bent in ieder geval niet alleen 😉 Wie zou jij hierover kunnen vertellen, als je het niet direct aan je ouders wilt zeggen. Een tante of je juf? Misschien hebben je ouders het niet eens door dat ze het moeilijk vinden als je over de andere ouder praat. Misschien kan je hun onze open brief laten lezen als hierin staat hoe jij je voelt (deze staat op deze website, http://www.villapinedo.nl//open-brief-aan-alle-gescheiden-ouders/): Aan alle gescheiden ouders van Nederland Met deze brief willen wij jullie laten… Lees verder »