hamstertje (0 jaar) in

Sterk met z'n drieën

Hey allemaal,

Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 9 was. We moesten bij mijn moeder wonen. (Broerte,zusje en ik) dat hebben we 3 jaar volgehouden het was gewoon verschrikkelijk. Ik was de moeder van mijn broertje en zusje. Ik heb ze zeg maar opgevoed. Af en toe waren we bij mijn vader. Toen ik 12 was zijn we met zijn drieën uit huis gevlucht. En naar mijn vader gegaan. Daar hebben we zo’n 9 maanden gezeten. I.v.m. verhuizing moesten mijn broertje en zusje naar mijn moeder. Ik was heel eenzaam en met mijn broertje en zusje ging het slecht. Vandaag heb ik mijn zusje opgehaald van de trein om haar te redden van onze moeder. Mijn broertje belde ons huilend op en wilde ook komen. Ik ga ervoor zorgen dat hij er overmorgen ook is. We zijn met zijn drieën heel sterk en zonder elkaar is het heel moeilijk. Mijn vader is heel belangrijk voor mij. Hij regelt alles met Justitie Enzo. Ik kan echt niet zonder ze.

Groetjes 13 jarig hamstertje

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anouk
Anouk
7 jaren geleden

Lief Hamstertje,
Wat een vreselijk heftig verhaal! Echt heel dapper dat je dat hier durft te delen.

wat vreselijk dat het zo slecht gaat bij je moeder! Ik hoop dan ook dat jullie nu echt voor vast bij jullie vader kunnen gaan wonen en rust in jullie leven gaan vinden!

voor wat extra tips of om je verhaal kwijt te kunnen:
https://www.kindertelefoon.nl/

heel veel sterkte en succes ermee!
veel liefst,
Anouk

pim
pim
7 jaren geleden

Beste Hamstertje, Wat een heftig verhaal en wat goed van je dat je dit zo kan vertellen. Ik vind het ook goed dat je zo sterk in je schoenen staat en dat je voor de mensen om je heen goed zorgt. Dit zal later altijd positief uitpakken voor je, want vaak wie goed doet krijgt goed terug. Je ben een voorbeeld voor je broertje en zusje. Je vader zal trots op je zijn. Ik denk dat ik niet eens zo veel hoef te zeggen, omdat ik er zeker van ben dat jij het wel gaat redden en dat jij er… Lees verder »

Yannick
Yannick
7 jaren geleden

Lief Hamstertje, Ik ben een beetje stil van je berichtje. Wat een heftig verhaal dat jij en je broertje en zusje op jonge leeftijd moesten vluchten omdat het niet veilig voelde. Allereerst wil ik zeggen: wat ben jij een sterk persoon. Ik heb echt enorm veel respect voor wat jij hebt gedaan voor je broertje of zusje. Misschien voelde het voor jou als vanzelfsprekend, maar het blijft super knap. Het zegt veel over jouw karakter. Dat je het beste wil voor je broertje en zusje en bij ze blijft tot ze veilig zijn. Jij hebt dat gedaan en dat vergeten… Lees verder »