Eline (8) in

Steeds weer wennen

Ik vind het niet fijn dat ik een week bij mama ben geweest en dan ben ik gewend bij mama en dan moet ik weer naar papa dat vind ik vervelend wie kan me helpen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Yannick
Yannick
7 jaren geleden

Lieve Eline, Dankjewel voor je berichtje. Goed dat je om tips vraagt, natuurlijk is het heel vervelend voor je dat je steeds heen en weer moet reizen. Dat geeft geen fijn, rustig gevoel. Het is iets wat veel kinderen met gescheiden ouders meemaken. Maar voor ouders is het natuurlijk ook lastig. Zij willen hun kind of kinderen heel graag blijven zien. Ze proberen dat zo goed mogelijk te regelen. Ik denk dat het goed is dat jij eerlijk zegt hoe je erover denkt tegen je ouders. Dan weten zij wat je vervelend vindt, en wat jij misschien fijner zou vinden.… Lees verder »

Eva
Eva
7 jaren geleden

Lieve Eline,

Bedankt dat je hier om advies komt vragen.

Ik snap dat het niet fijn is als je een week bij jouw moeder bent geweest en dat je dan weer moet aanpassen aan de huisregels van jouw vader. Kan je jouw ouders met elkaar laten praten, zodat zij dezelfde huisregels hebben. Hierdoor hoef jij je niet steeds aan te passen en kan je gewoon jezelf zijn.

Veel succes en liefs,

Eva

Roos
Roos
7 jaren geleden

Ik zal het tegen papa en mama zeggen dat je dat vervelend vind en kijken wat papa en mama daar van vinden