Chris (17 jaar) in

Sleutels afgepakt

Ik kwam met wat toeval op dit forum terecht en ik wil graag weten wat ik met mijn situatie aan moet want ik weet niet wat ik moet doen.

Dus mijn ouders zijn al sinds mijn 3e gescheiden en het is niet altijd even makkelijk geweest. een tijdje terug is het geescaleerd tussen mij, me vader en stiefmoeder.
Ik woon bij mijn moeder en omdat ik problemen had op school had zij besloten om mijn playstation en laptop aan me vader te geven omdat ik te veel afgeleid werdt.
Daarna heb ik ruzie met mijn stiefmoeder gehad waarbij dingen zijn gezegd van haar kant die ik niet kon verdragen en heb contact met hun tot nu toe vermeden.
Ik heb gevraagd of ik mijn spullen terug kon krijgen maar die willen ze niet teruggeven. Ook heeft me vader de sleutels van me moeder haar huis van me afgepakt en die heb ik tot nu toe niet teruggekregen. Ik weet niet zo goed wat ik er mee moet ik was zelfs bereid om naar de politie te gaan maar dat wil ik ook weer niet doen. Iemand tips want ik ben einde raad 🙁

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Chris
Chris
9 jaren geleden

Hey Kim,

Ik ga proberen met mijn vader te praten en de eerste stap te maken om weer goed met hun om te kunnen gaan. Heel erg bedankt voor je advies en ik zal kijken of het gaat lukken. Misschien een goed begin om met vaderdag een cadeautje te brengen en dan kan ik meteen praten met mijn vader.

Nogmaals heel erg bedankt,

Chris

Kimberley
Kimberley
9 jaren geleden

Hoi Chris, Wat een rotsituatie! Met stiefouders leven lijkt me niet altijd even gemakkelijk. Zelf heb ik hier geen ervaring mee, maar ik wil je wel graag proberen te helpen. Misschien is het een idee om je vader te vragen om een rustig gesprek tussen jullie twee samen, zonder je stiefmoeder. Probeer je vader op een kalme manier duidelijk te maken wat jou dwars zit. Bied desnoods je excuses aan voor dingen die jij in een opwelling hebt geroepen die je eigenlijk niet meende. Ik denk dat het belangrijk is om eerst met je vader weer op één lijn te… Lees verder »