Iris (14) in

Slechter

Mijn ouders zijn dit jaar 2 jaar gescheiden, maar het gaat alleen maar slechter. Mijn zus en ik hadden bijna niks door van de ruzies toen mijn ouders nog bij elkaar waren, maar nu bouwen ze hele rechtszaken tegen elkaar op. En ze beledigen en roddelen over de ander waar wij bij zijn en dat vindt ik heel vervelend! Wat moet ik doen? Waarom heb ik juist het idee dat het als maar slechter gaat? Weet iemand dat of heeft iemand dit ook?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Milou
Milou
7 jaren geleden

Hoi Iris, Wat goed van je dat je dit deelt op het forum. Ik hoop dat ik je een beetje kan helpen. Wat lastig dat je het gevoel hebt dat het contact tussen jou en je vader alleen maar slechter wordt en ik kan me heel goed voorstellen dat je niet weet wat je hier mee moet doen. Ik lees dat je ook een zus hebt. Het lijkt me fijn dat je iemand hebt die hetzelfde mee maakt en je goed kan begrijpen. Wellicht kunnen jullie samen iets doen. Jullie kunnen samen een brief schrijven, of het gesprek aan gaan… Lees verder »

Luc
Luc
7 jaren geleden

Hey Iris, Een scheiding is helemaal niet leuk en al helemaal niet als het steeds slechter gaat. Het is een super ongelukkig iets en bovendien is het super vervelend. Dat je ouders over elkaar roddelen en dat ze elkaar beledigen mag en kan natuurlijk niet. Ik heb zelf ook in die situatie gezeten en ik vond het ook heel vervelend. Mijn grote tip voor jou is: praat erover. Als jij bij jouw ouders aangeeft dat je het niet vindt kunnen en dat je het niet fijn vindt, begrijpen ze jou misschien en kunnen ze er wat aan doen. Dit kan… Lees verder »