Skip to content
Eva (10) in

Slecht commentaar op de ander

Ze geven allebij slecht commentaar op de ander en nu weet ik niet of ik ze gelijk moet geven of er tegen in moet gaan. Ik geef ze vaak gelijk omdat ik niet durf om er tegen in te gaan. Dus wat moet ik doen? ☹️

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
SandraKimberlyPleun Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Sandra

Hoihoi Eva, Wat fijn dat je ons hebt kunnen vinden en jouw vraag stelt op het forum! Zelf herken ik het heeeel erg! Mijn moeder was vooral altijd onaardig over mijn vader, dat was soms best wel moeilijk. Ik snap heel goed dat je er niet zo goed tegenin durft te gaan, want dat had ik vroeger ook altijd. Je krijgt als kind al snel het gevoel dat je een kant moet kiezen of ze allebei gelijk te geven. Maar, eigenlijk hoeft dit helemaal niet. Wat onze ouders doen of zeggen is helemaal niet onze verantwoordelijkheid. Als zij slecht over… Lees verder »

Kimberly

Lieve Eva, Wat vervelend dat je ouders slecht over elkaar praten! Dat is nooit leuk! Mijn ouders hebben dit ook gedaan en ik had dan altijd het gevoel dat ik moest kiezen tussen twee kampen. Maar ik wilde helemaal niet kiezen! Ik hield van allebei mijn ouders. Krijg jij ook een beetje dit gevoel ervan? Ik vond het op een gegeven moment zo vervelend dat ik er wat van heb gezegd. Ik heb op een rustig moment gevraagd aan mijn vader of wij even konden praten. Toen heb uitgelegd wat ik voel als hij slechte dingen over mama zegt. Ik… Lees verder »

Pleun

Hoi Eva, Wat goed dat je deze vraag hier stelt. Wat vervelend dat je ouders slecht commentaar op elkaar geven en jij dan ook nog eens moet kiezen wat je hier van vind. Wat vind jij van dit slechte commentaar? Wist je dat het niet jouw taak is om je ouders blij te maken? Ik vind daarom ook dat je best mag zeggen wat jij vind. Mijn moeder zei ook wel een stomme dingen over mijn vader en toen heb ik tegen haar gezegd dat ik dit helemaal niet wilde horen omdat het mij verdrietig maakt. Misschien dat jij dit… Lees verder »