jaylee (8) in

Slapen op dezelfde kamer

ik heb een zusje we slapen op de zelfde kamer bij mijn moeder en bij mijn vader niet en mijn zusje is soms zo irritant bij mijn moeder en bij mijn vader juist niet hebben jullie tips hoe ik hier mee kan om gaan?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Liselot
9 dagen geleden

Hoi Jaylee! Supergoed van je dat je je vraag instuurt! Hopelijk kunnen wij je een beetje helpen, of anders wat van onze eigen ervaringen met je delen. Wat vervelend om te lezen dat je bij je moeder thuis wat vaker problemen hebt met je zusje. Dat moet vast lastig zijn. Op één kamer slapen met je zusje is best moeilijk, dat weet ik ook nog goed! Bij mij was het andersom, bij mijn papa deelden we een kamer en bij mama niet. Ik had ook veel vaker ruzie met mijn zus als we bij onze vader waren, we zaten constant… Lees verder »

Lieke
9 dagen geleden

Hey Jaylee! Wat fijn dat je Villa Pinedo hebt gevonden, dit is dé plek voor alle kinderen en jongeren met gescheiden ouders. Net als jij en ik. Hier mag jij al jouw vragen stellen. Ik vond het fijn om jouw berichtje te lezen, want ik heb precies hetzelfde meegemaakt. Toen mijn ouders gingen scheiden, ging mijn moeder in een veel kleiner huis wonen. Dit betekende dat ik mijn kamer moest delen met mijn zus. Ik moest hier héél erg aan wennen. Ik wist niet anders dan dat ik mijn eigen kamer had, met mijn eigen spullen, waar ik mij helemaal… Lees verder »

Janne
12 dagen geleden

Hee Jaylee, Wat goed dat je ons forum hebt gevonden en een berichtje stuurt. Daar mag je al trots op zijn ;)! Je verteld dat jij en je zusje samen slapen bij je moeder, en ze daar soms irritant is, maar dat dat bij jou vader helemaal niet zo is. Wat lastig zeg! Vaak als ouders uit elkaar gaan, worden de regels ook een beetje anders per huis. Bij mij was het bij mijn moeder bijvoorbeeld zo dat we veel mee hielpen in het huishouden, terwijl bij mijn vader er geen afspraken over waren. Dat zorgde, net als bij jou,… Lees verder »