Daphne (13) in

Sinds de scheiding

Hey, ik heb een vraag en heb tips nodig …. sins de scheiding van mijn ouders ben ik vaker boos en ben ik door alles geïrriteerd en heb ik veel woedeaanvallen hoe gaat dit weg? Ik ben dit jaar al naar een psycholoog gegaan. Maar dat hielp voor even toen kwam het weer en heb ook moeite op school haal soms slechte cijfers omdat ik dan aan me ouders denk die weer ruzie hadden gemaakt om geld. Hebben jullie tips hierover
P.s. Hoe gaan jullie met weinig tot geen geld en spullen om?

X-jee

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Amélie
Amélie
7 jaren geleden

Hoi Daphne, Wat naar dat je je zo vervelend voelt. Dit is natuurlijk niet fijn. Ik begrijp dat je je dan ook niet goed kunt concentreren op school, ik heb me ook een hele tijd druk gemaakt om de ruzies van mijn ouders. Het beste is om erover te praten. Dan krop je je gevoelens niet zo op en zul je misschien ook minder last hebben van woede aanvallen. Probeer er over te praten met een vriendin die je vertrouwt. Mocht dat niet werken dan kun je altijd nog proberen om naar een andere psycholoog te gaan. Niet elke psycholoog… Lees verder »

Sanne
Sanne
7 jaren geleden

Hoi Daphne. Misschien moet je dingen gaan doen waar je je ei in kwijt kan, om wat frustratie kwijt te raken Voor mij helpt tekenen en schrijven heel erg. Ook gewoon erover praten kan al heel veel opluchten zodat je nooit echt een uitbarsting hebt. Dit kan je met je vriendinnen of je moeder doen, wat je fijn vindt. Mijn moeder heeft nooit veel geld gehad en we konden nooit echt leuke dingen doen, maar we hebben altijd geroeid met de riemen die we hebben. We hebben vooral gewoon zoveel mogelijk leuke dingen gedaan die niks kosten (spelletjes). Nu ben… Lees verder »