Ivar (0 jaar) in

Sinds 2 weken

Jongens ik heb een probleem mijn ouders zijn sinds twee weken uitelkaar en ik kan het maar moeilijk beseffen em daarom heb ik enorme moeite ermee ik heb daarom geen fut en zin om naar school te gaan. Ik kan me dus ook niet concentreren. Ik hoop dat jullie tips hebben of iets wat ik kan doen.

Alvast bedankt,
Ivar

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Ylana
Ylana
7 jaren geleden

Hey, ik snap dat het heel erg moeilijk is om te beseffen dat je ouders uit elkaar zijn… ik heb dit ook gehad, ik kan er nu nog steeds niet goed mee leven.. mijn ouders zijn nu bijna 3 jaar gescheiden, mijn vader heeft me moeder bedreigt, ik kan er jammer genoeg niets aan doen, maar misschien kun je rustig blijven en aan andere dingen denken, dan kun je je goed concentreren, dat is mij ook gelukt.. veder weet ik geen tips..

Beterschap , Gr. Ylana

J.
J.
7 jaren geleden

Beste Ivar, Wat vervelend dat je ouders uit elkaar gaan. Het is niet raar dat je je niet kan concentreren, er is nu zo veel aan de hand in je leven. Als je dat nog niet hebt gedaan, zou ik je school inlichten. Zeker als je cijfers eronder lijden. Meestal hebben scholen een regeling voor kinderen van wie de ouders scheiden, omdat dat nou eenmaal zijn tol eist. Verder zou ik iemand zoeken met wie je erover kan praten. Iemand die je vertrouwt, bijvoorbeeld een goede vriend of een familielid. Want als je je emoties probeert weg te stoppen worden… Lees verder »

trompetter
trompetter
7 jaren geleden

Beste Ivar, Ik ken je situatie het is echt verschrikkelijk. Geef het eerst wat rust. Ik ben nu ruim 3 maanden bezig en kan het ook nogsteeds niet accepteren dus weet hoe moeilijk het is. Je moet vooral veel met ouders praten met vrienden waarvan de ouders ook gescheiden zijn of een vriend(in) in vertrouwen nemen en echt alles vertellen al je emoties wat er in je omgaat. Het klinkt stom maar helpt heel erg. Als je fijn vind mag je ook met mij chatten omdat je me niet kent. Mensen die in zelfde schuitje zitten weten hoe het is.… Lees verder »

Ruben
Ruben
7 jaren geleden

Beste Ivar, Wat een vervelende situatie, zeg. Ik herken hoe je je op het moment voelt. Ik voelde me leeg van binnen en had geen motivatie om bezig te gaan met onder andere school. Ik heb het idee dat je op het moment veel verdriet ervaart van het feit dat je ouders uit elkaar zijn en het nog niet helemaal kan bevatten. Het is erg belangrijk dat je inziet dat je er écht een einde is aan de relatie van jouw ouders en dat je het verdriet wat je ervaart een plekje geeft, zodat dit verdriet geen invloed heeft op… Lees verder »

Nicoline
Nicoline
7 jaren geleden

Hoi Ivar, Ouders die gaan scheiden, dat is ook heel vervelend, ik denk dat iedereen het hier mee eens is. Maar sommige mensen hebben er nou eenmaal wat meer moeite mee om dit te verwerken en er je leventje in te vinden. Het helpt om met mensen te praten over hoe je je voelt. Miscchien je ouders, opa of oma of gewoon een vriend? Ook kan het als je er veel last van hebt helpen om met iemand te praten die er verstand van heeft zoals een psycholoog. Ik hoop dat je hier wat aan had! Heel veel sterkte, groetjes… Lees verder »