Danielle (17) in

Schuldgevoel

hallo ik ben Daniëlle.Mijn ouders zijn sinds een korte tijd gescheiden. Dit komt gedeeltelijk door mij want als ik iets verkeerd deedt kregen mijn ouders uiteindelijk altijd ruzie. Ik woon nu met mijn broertjes bij mijn moeder. Ik wil heel graag bij mijn vader gaan wonen aan gezien ik altijd ruzie met mijn moeder heb.ik ben heel veel buiten en kom savonds pas laat thuis. Ik heb fe afgelopen tijd dingen gedaan waar ik spijt van heb en wat ik achter me wil gaan laten. Alleen lukt dat op deze manier bij mijn moeder gewoon echt niet. Ik wil heel graag bij mijn vader gaan wonen.Alleen durf ik dit niet te zeggen aangezien het mijn eigen schuld is dat ze zijn gescheiden…

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Bente
Bente
7 jaren geleden

Lieve Danielle snijd je alsjeblieft niet! Je bent het echt te mooi om waar te zijn! Probeer het aan iemand te zeggen een vriendin maar misschien ligt dat gevoelig anders een familielid je oma of opa of tante of oom ik hoop dat je hier wat aan hebt!!
-xxx-❤

Danielle
Danielle
7 jaren geleden

Milou bedankt voor je reactie. Nog steeds vind ik het moeilijk om te geloven dat het niet mijn schuld is. Ook gaat het op school heel slecht door thuis, en ben ik begonnen met mezelf te snijden ik weet echt niet meer wat ik moet doen. Ik durf het gewoon echt niet te zeggen. Ik ben bang dat ik mijn ouders nog meer pijn doe of dat ze nog bozer op mij worden….

Milou
Milou
7 jaren geleden

Lieve Daniëlle, een scheiding is echt nooit jou schuld! Ik hoop dat je me wilt geloven en wilt stoppen met jezelf de schuld te geven. Je ouders kregen ruzie, omdat zij niet op één lijn lagen en niet meer rustig met elkaar konden praten. Daar kan jij niks aan doen! Ik wil je aanraden om een de open brief voor kinderen van gescheiden ouders te lezen. Hier is de link: http://www.villapinedo.nl/open-brief-aan-alle-kinderen-van-gescheiden-ouders/ Nadat je de brief gelezen hebt kun je ook nog het filmpje over niet jouw taak bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=SORJcrG9WuY Ik hoop dat deze twee links je kunnen helpen bij het… Lees verder »