Mare (7 jaar) in

Schrijven en tekenen helpt

dinsdag 9 september 2014 hoi ik ben mare!!
mijn ouders zijn gescheiden toen ze gingen scheiden was ik enorm verdrietig maar mijn papa en mama helpen mij veel en mijn zus jasmijn ook van mijn papa krijg ik elke week 1 machace en dan kletsen we nog even over de scheiding en met mijn mama klets ik soms en op school klets ik ook veel eerst 1 keer per week als ik het moeilijk heb ga ik vaak naar mijn kamer om te schrijven of tekenen dat helpt veel bij mij en kletsen ook want dan gooi je het weg uit je hoofd maar het is best lang geleden dat me ouders zijn gescheiden wan het is albijna een jaar geleden dat het gebeurde maar een van mijn beste vriendinnen helpt me veel omdat ze het veel snapt want haar ouders zijn ook gescheiden en gelukkig woon ik bij allebei mijn ouders. Einde

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Evi
Evi
9 jaren geleden

Hoi mare,

Wat ontzettend knap dat jij zo goed met iedereen kan praten over de scheiding van je ouders. Praten is goed en ik vind het fijn om te horen dat het jou helpt om het uit je hoofd weg te gooien.
Tekeken en schrijven kan inderdaad ook goed helpen. Ik tekende destijds ook ontzettend veel.

Bedankt voor je berichtje. Ik denk dat jouw berichtje ook een hele goede tip. Aan andere jongeren kan zijn.

Liefs Evi

Isabel
Isabel
9 jaren geleden

Hoi Mare, Wat ontzettend fijn om te horen dat jij zo goed met iedereen kan praten over de scheiding! Het is begrijpelijk dat je verdrietig was toen het werd verteld, maar zo te horen hebben papa en mama jullie goed geholpen en kunnen jij en je zus altijd bij ze terecht! Wat jij zegt over tekenen en schrijven is ook helemaal waar, op deze manier uit je je gevoelens en krop je ze niet op. Dat heeft bij mij ook geholpen. En misschien helpt jouw tip ook andere jongeren, die misschien niet weten wat ze moeten doen als ze het… Lees verder »