Meisje (11) in

Ruzie sinds gister

mijn vader en moeder hebben ruzie sinds gister en een paar rare aapjes naar m’n moeder gestuurd m’n moeder is een beetje hiestiries (ofzo) en heeft haar advocaat gebeld en ik mag Mischien niet mee met m’n vader naar oud en nieuw (ik woon bij m’n moeder)

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Pim
Pim
7 jaren geleden

Beste / Lief meisje :), Soms hebben ouders rare en nare ruzies of discussies met elkaar. Dit is nooit leuk, maar soms gebeurd dit gewoon. Hier kan jij niks aan doen, en hopelijk gaat het weer snel over. Het leven is niet altijd makkelijk en soms moet je even op je tanden bijten. Maak je geen zorgen over je ouders , die kunnen dit zelf wel oplossen. Laat ze maar alles zelf goed uitzoeken en praten. Zorg wel dat jij goed aangeeft wat jij wil en wat je belangrijk vind. Wees niet bang en wees altijd open en eerlijk naar… Lees verder »

Amélie
Amélie
7 jaren geleden

Lief meisje, Wat goed dat je hier je vraag stelt. Ik lees dat je ouders ruzie hebben en dat je moeder een advocaat heeft ingeschakeld. Wat vervelend voor je! Ik begrijp heel goed dat het naar is om ouders te hebben die zo ruziën, ik vind dat zelf ook altijd heel vervelend. Het beste wat je dan kunt doen is je mening geven: vertel eerlijk dat je het niet fijn vindt dat ze zo ruziën en dat jij bijvoorbeeld wel heel graag naar je vader wilt met oud en nieuw. Ik heb dat ook gedaan, en ze hadden het eigenlijk… Lees verder »