Daisy (10) in

Ruzie over mij

Ik vind het stom dat mijn vader en moeder soms ruzie over mij maken. Wat moet ik doen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Xamira
6 maanden geleden

Beste Daisy, Heel erg bedankt voor het stellen van je vraag, ik denk dat veel andere kinderen ook met deze vraag rondlopen. Ik snap heel goed dat het vervelend is dat je ouders ruzie over je maken, ruzie is nooit leuk. Toen mijn ouders uit elkaar gingen was ik ongeveer dezelfde leeftijd als jij nu bent. Ook mijn ouders konden het oneens zijn, bijvoorbeeld over de verdeling van vakanties. Ik weet nog dat ik toen naar ze ben toe gegaan om mijn mening te delen. Het was een grote stap en ook best spannend, maar m’n ouders luisterden eigenlijk heel… Lees verder »

Sarah
6 maanden geleden

Hoi Daisy! Wat fijn dat je het forum hebt gevonden. Ik kan me heel goed voorstellen dat het helemaal niet fijn is als je ouders ruzie over jou hebben. Gebeurd dat vaak waar jij bij bent? Mijn ouders gingen scheiden toen ik 8 was en ik heb ze ook vaak ruzie horen maken. Dat was vaak s’avonds als ze dachten dat ik al sliep maar door het geruzie kon ik vaak niet slapen. Toen ze eenmaal in andere huizen gingen wonen stopte dat gelukkig want ze zagen elkaar alleen als ze ons gingen wegbrengen naar de ander. Allereerst wil ik… Lees verder »

Coco
7 maanden geleden

je kan de kindertelefoon bellen
of je kan een juf of meester vragen.

Esmée
Esmée
7 maanden geleden

lieve Daisy, wat vervelend dat je ouders ruzie maken in het bij zijn van jou.. heb je het hier al een keer met een van je ouders over gehad? dat je het niet fijn vind dat ze dat doen? ik begrijp heel goed hoe je je voelt want mijn ouders deden hetzelfde toen ze gescheiden waren. ik heb toen bij me moeder aangegeven dat ik het echt niet leuk vond dat ze dat deden en toen heb ik er geen last van gehad. misschien een idee op de brief voor gescheiden ouders aan je ouders te geven? de brief staat… Lees verder »