Victoria (12) in

Ruzie met moeder als ik bij vader ben

Mijn moeder en vader zijn al een tijdje gescheiden en ik heb er erg veel moeite mee altijd het ding is als ik bij mijn moeder ben bel ik de hele tijd met haar en voor het slapen zeggen we altijd Slaaplekker mijn vader word daar gek van maar ik kan niet zonder het moet elke keer gewoon hebben jullie tips voor wat ik kan doen als ik ruzie heb met mijn moeder en ik ben bij men vader?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Romy
11 maanden geleden

Hey Victoria, Als ik je berichtje goed lees pik ik er twee dingen uit. Dat je veel met je moeder belt als je bij je vader bent, en dat je vader daar gek van wordt. En je vraagt om tips wat je kan doen als je ruzie hebt met je moeder als je bij je vader bent. Als jij merkt dat je niet zonder het bellen met je moeder kan, ben ik wel nieuwsgierig wat je zo fijn vindt aan het bellen met haar? Is dat de dingen die ze zegt, hoe ze luistert of misschien wel iets heel anders?… Lees verder »

Anouk
11 maanden geleden

Lieve Victoria, Wat fijn dat je het forum van Villa Pinedo hebt gevonden en je vraag hebt kunnen stellen. In je berichtje lees ik dat je vaak met mama belt als je bij papa bent. Als ik je goed begrijp vind jouw vader dat dan niet zo leuk. Zou je aan je vader kunnen uitleggen dat het bellen met je moeder jou een fijn gevoel geeft. Misschien kunnen jullie er afspraken over maken? Bijvoorbeeld dat je overdag 1x een halfuurtje met mama belt en in de avond voor het slapen ook belt om welterusten te zeggen. Hoe zou dat voor… Lees verder »