(11) in

Ruzie met mijn ouders

wat moet je doen als je erge ruzie hebt met je vader/moeder want als ik met mijn vader ruzie heb wil ik naar mijn moeder toe maar dat kan dan niet

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Robin
6 maanden geleden

Hey, hoe ben je uiteindelijk hiermee omgegaan?? Hoe gaat het nu met de ruzies? Mijn ouders maakten altijd heel erg ruzie met elkaar (nog voor ze gescheiden waren). Ik vond dat altijd zo vreselijk, dat ik het zelf op latere leeftijd ook heel moeilijk vind om ruzie te maken. Nu ik wat ouder ben heb ik geleerd dat ik ruzies niet uit de weg hoef te gaan. Je kan het namelijk niet altijd met elkaar eens zijn, maar het gaat er natuurlijk wel om dat je daar goed met elkaar over in gesprek kan blijven. Mij helpt het dan om… Lees verder »

Mae
Mae
6 maanden geleden

Hoi wat fijn dat je hier terecht bent gekomen om je vraag te stellen, super knap van je! Je zegt dat je wel eens erge ruzie hebt, dat lijkt mij erg vervelend. Toen mijn ouders gingen scheiden en allebei ergens anders gingen wonen had ik ook wel eens ruzie met of mijn moeder of mijn vader. Ik had dan ook wel eens zin om naar de ander te gaan en dan kon dat niet. Ik werd daar altijd best wel verdrietig van omdat ik dan even niet zo goed wist waar ik heen moest gaan. Wat voor mij heel erg… Lees verder »