anoniempje (11 jaar) in

Ruzie

hallo,
Ik schrijf dit bericht omdat mijn ouders continu ruzie hebben, de dag erna is er dan niks aan de hand en dan gebeurd het weer. Ze schreeuwen tegen elkaar zeggen slechte dingen over elkaar. Ze ze zeggen dat alles prima is en dat ze niet willen scheiden. Maar wat moet ik doen?
Groetjes anoniempje

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Jill
Jill
9 jaren geleden

hallo, wat vervelend dat je ouders zo veel ruziën! het is goed om jezelf te laten zien en je mening te tonen, jou ouders horen dat dan te respecteren! ik durf te wedden dat het niet de bedoeling is van jou ouders om jou zo ongelukkig te maken, alleen zijn ze te veel bezig met hunzelf om dat onder ogen te krijgen! je zou ze duidelijk kunnen maken dat ze of eerlijk moeten zijn over de situatie of dat als ze beweren dat ze dat zijn, dat het nergens voor nodig is zoveel ruzie te maken en jou ongelukkig te… Lees verder »

Bob
Bob
9 jaren geleden

Dag anoniempje,

Dat is niet leuk om te lezen, dus voor jou zal het zoveel malen erger zijn. Zelf weet je natuurlijk dat er wel mogelijk iets aan de hand is, maar dat je ouders het (nog niet) willen vertellen.
Je kan er met ze over praten en zeggen wat je voelt als je ze hoort ruziën. Duidelijk maken dat je het niet okay vind en dat ze niet moeten zeggen dat alles prima is. Vraag om verduidelijking als je dat wilt horen.

Met vriendelijke groeten,

Bob

Nichal Joosse
Nichal Joosse
9 jaren geleden

Goedenavond Anoniempje!

Ahw, super vervelend om te horen.. En dat zo voor de feestdagen. Heb je zelf al gezegd wat je ervan vindt? Dat je het niet leuk vindt dat ze tegen elkaar schreeuwen en slechte dingen over elkaar zeggen? Het beste is om gewoon eerlijk tegen ze te zijn en duidelijk te zeggen dat je het niet leuk vindt dat ze ruzie maken.

Ik hoop dat je iets hebt aan mijn advies en alvast een fijne kerst toegewenst!