vera (17) in

Rust

heyy
mijn ouders zijn geschijden net een half jaar in die periode heb ik mijn vriend leren kennen maar nu heb ik (slaap)problemen en ik weet niet hoe ik het moet handelen. ik probeer zo veel mogelijk bij mijn vriend te zijn en er ook te slapen maar hij werkt full time savonds en dan is hij pas rond 11 uur thuis. ik heb echt vaak ruzie met mijn moeder ze heeft altijd gezegd dat ik uit moet gaan en dan doe ik dat nu en dan is het weer niet goed want dant moet ik juist thuis blijven.

mijn broertje is gameverslaafd en mijn moeder moedigt het alleen maar aan alsof er niets verkeerd met hem. mijn pa en zijn vriendin willen hem helpen maar dan gaat hij liegen en dan wordt het weer een drama en alles wordt tegen mij gezegd alsof ik alles moet gaan oplossen. ik heb het gevoel dat ik hier(thuis) nooit echt meer rust krijg daarom wil ik zo snel mogelijk uit huis maar dan moet ik geld hebben wat ik dus niet heb. ik weet het meeste niet meer wat ik moet doen.

school moet ik waarschijnlijk stoppen. ik krijg nu 1 persoonlijkheids test. 1 onderzoek naar autisme en passend onderwijs. ze denken dat ik de opleiding met dat allemaal niet haal terwijl dit is wat ik wil doen en dit ben ik gewoon. sinds een klein meisje wil ik dit worden en door van die stomme dingen kan ik het niet eens gaan doen.

mijn vriend zegt dat hij trots is maar hij weet niet hoe zwaar ik het heb nu. als ze zeggen van het is klaar(diploma, eigen huis, geen gezeik) zou ik het niet eens geloven want ik heb nooit echt rust gehad in mijn leven.
wat moet ik doen. ik val echt uitelkaar

vriendelijke groeten,
vera

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Yannick
Yannick
7 jaren geleden

Hoi Vera, Dankjewel voor je berichtje op ons forum. Wat ontzettend vervelend voor je dat het voelt alsof jij alles moet oplossen. Dat hebben veel kinderen en jongeren na de scheiding van hun ouders. Ze voelen veel druk van alle kanten, alsof alles ‘moet’. Dan krijg je te weinig rust voor jezelf, en dat is inderdaad heel vervelend. Het is heel fijn dat je een vriendje hebt waar je veel kan zijn. Maar wat altijd goed is om te onthouden, is dat je moet proberen om school en privé/thuis gescheiden te houden. Het is fijn om bij hem te zijn,… Lees verder »

lize
1 maand geleden
Reply to  Yannick

goed gezecht

Jacco
Jacco
7 jaren geleden

He Geloof mij maar ik weet hoe je je voelt constant maar dat zijn en dan krijg je het gevoel dat je het moet gaan oplossen maar wat je ook doet doe niet wat zij zeggen laat het hun maar doen want als je het nu doet hoe raar het meschien ook klinkt dan ga je het altijd doen voor je ouders maar je moet wel altijd je broertje helpen en ga bijvoorbeeld met hem naar de bios op zaterdagavond dan is hij weg van zijn spel en als je ouders weten dat jij het niet gaat oplossen gaan zij… Lees verder »