Pascal (14 jaar) in

Ruim 3 jaar

Hoi

Mijn ouders zitten al ruim 3 jaar in een vechtscheiding en op 5 december 2014 ben ik uit huis geplaatst eerst woonde ik 3 maanden bij me tante daarna ben ik naar 2 dagen een tehuis geweest in dort daana ben ik naar een pleeg gezin ge gaan iets na dort toen ben ik naar me zusje gegaan in maasluis daar heb ik 1 week gewoondt toen moest ik daar weg vanuit daar ben ik naar een tehuis gegaan in hoek van holland daar ben ik 2 weken gezeten toen ben ik weg gelopen en daarna ben ik naar een nicht geweest en nu woon ik weer bij me vader en nu ga ik om de 2 weken naar me moeder samen met me zusje
Groeten

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Aron
Aron
8 jaren geleden

Hallo Pascal,

Wat heftig voor je dat je al op zoveel plaatsen hebt gewoond! Ik kan mij voorstellen dat dit erg vervelend voor je is geweest en je dit liever niet had gewild.

Als ik het zo lees, dan zit je nu volgensmij wel op een goede plek? Ik hoop voor je dat je nu een fijne plek hebt in een veilige omgeving! Als je ergens moeite mee hebt, dan kan het altijd heel erg goed zijn om hier met iemand over te praten, bijvoorbeeld met jouw ouders, jouw zusje of iemand anders die je vertrouwt.

Groetjes Aron