Amber (10) in

Ze rookt steeds meer

Hoi
Ik ben Amber en mijn ouders zijn geschieden toen ik 2 was en ik heb er nog steeds last van en mijn moeder is steeds meer gaan roken en dat doet ze altijd in de kuiken nu durf ik daar niet meer te kommen. Ze zal al stoppen maar dat lukt juist niet ik heb het gevoel dat ze alleen maar meer rookt
WAT MOET IK DOEN!!!!!!!!!!!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anne
Anne
7 jaren geleden

Hallo Amber,

Wat vervelend voor je. Om het beter te verwerken zou je al je gevoelens in een dagboek kunnen zetten. Dat lucht vaak ook op.

Verder zou ik aangeven dat je het niet fijn vindt dat je moeder rookt. Zeg dit gewoon tegen haar en eventueel kun je haar steunen bij het stoppen. Sigaretten werken verslavend en het zal niet makkelijk zijn als iemand jaren rookt om dan te stoppen. Misschien kan je moeder ook tips halen bij de huisarts als ze hier ook voor open staat.

Ik wens je veel liefs,
Anne

Amber
Amber
6 jaren geleden
Reply to  Anne

Echt heel bedankt ik weet dat dit een beetje laat is maar ik heb nu dus een dagboek aangeschaft en het werkt enorm echt bedankt

GR Amber

Pim
Pim
7 jaren geleden

Beste Amber, Wat rot om te horen over je ouders. Normaal zijn mensen na een lange tijd er wel overheen, maar niet altijd zoals bij jou, dit kan zeer lastig zijn. Roken kan heel verslavend zijn, niet iedereen kan gelijk stoppen, dit doet ze dan in de keuken omdat ze dat denk ik niet rond jou wil doen. Je kan altijd vragen of je moeder ergens anders wil roken of je moet het gewoon accepteren ook al is het niet leuk. Je kan je moeder altijd helpen om te stoppen met roken ,maar niet dwingen. Stoppen is moeilijker soms dan… Lees verder »