Anoniem (0 jaar) in

Regels?

Mijn ouders zijn geschijden toen ik 12 was ik gaf toen aan dat ik bij allebei wilde wonen. Maar nu gaat het slecht tussen me moeder en mij en wil ik eigenlijk bij me vader wonen. Kan ik dit gewoon doen of zitten er regels aan vast?

Gr ..

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Dara
Dara
8 jaren geleden

Vervelend dat het zo slecht gaat met je moeder, is er niet nog een manier om hier naar oplossingen te zoeken? De situatie kan altijd veranderd worden, omdat dingen ook veranderen. Als beide ouders deze verandering okay vinden is dat best makkelijk te regelen, anders kan er een rechtszaak bij komen kijken (om een officiele verandering van de omgangsregeling te krijgen). Maar dit wil je natuurlijk voorkomen. Ik zou je dus adviseren om te proberen met je moeder te praten, geef aan dat je het even fijn zou vinden om meer bij je vader te zijn. Misschien is het ook… Lees verder »

Anouk
Anouk
8 jaren geleden

Hallo anoniem, Dapper dat je hier je probleem durft te vertellen! maar nu over je probleem, waarom gaat het nu niet meer lekker met je moeder? en wil je alleen daar weg omdat je ruzie hebt gehad? Want als het gaat om het feit dat je alleen daar weg wilt vanwege een ruzie dan gaat het niet helpen want dan blijf je tussen je ouders op en neer verhuizen en dat is voor jezelf niet prettig en niet voor je ouders. Gaat het gewoon echt niet meer bij je moeder vanwege andere omstandigheden, kun je dit aangeven bij beide ouders… Lees verder »