Faith (13 jaar) in

raar

Dit jaar was heel raar, mijn moeder had heel lang een vriend. Het ging dit jaar uit en toen moest ik huilen en sloeg ik wen vriendin in elkaar, zonder dat ik wist waarom. Maar mijn moeder gaat nog steeds met hem om en is de heletijd bij hem. Ze zeggen allebij dat het niets meer word. Maar toch gaan ze samen op vakantie en samen naar uitjes. Dan denken mensen meteen ik ga ook met vrienden ergens naar toe, maar je zoent ze toch niet of wel soms? Ik vind het maar raar en weet niet meer wat ik moet doen.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Meike
Meike
8 jaren geleden

Hoi Faith, Dankjewel voor je berichtje op ons forum. Ik snap dat wat er nu gebeurd erg verwarrend is. Ik heb een beetje hetzelfde gehad met een mijn moeder en een vriend van haar waarvan ik heel lang nu eigenlijk niet wist of ze nu wel of niet een relatie hadden. Later kwam ik erachter dat ze dat zelf ook niet goed wisten. Soms doen mensen dingen omdat het op dat moment wel goed voelt maar weten ze eigenlijk niet zo heel goed waar ze mee bezig zijn. bij mij heeft het heel erg geholpen om hier met mensen over… Lees verder »

Lynn
Lynn
8 jaren geleden

Hoi Faith, Bedankt voor je berichtje op ons forum! Slim om een berichtje te sturen als je even niet meer weet wat je moet doen. Ik kan me heel goed voorstellen dat je het even niet meer. Het is super verwarrend dat ze zeggen dat het niets meer wordt, terwijl ze nog wel doen alsof ze een relatie hebben. Het is daarom ook helemaal niet raar dat je je soms boos of verdrietig voelt. Ik heb ongeveer hetzelfde meegemaakt. Mijn moeder en haar vriend hadden het ook uitgemaakt en ik was toen heel verdrietig. Ook was ik boos op haar… Lees verder »