Simone (12) in

Raar

is het raar dat ik mijn stiefmoeder niet mag👍

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Kelly
Kelly
7 jaren geleden

Hoi Simone, Nee dat is helemaal niet raar! Soms kun je gewoon niet goed met iemand overweg en is de klik er niet echt. Ondanks dat wil ik wel iets anders met jou delen. Toen mijn moeder net een nieuwe vriend had mocht ik hem ook totaal niet. Ik had vaak ruzie met mijn moeder en ook met hem. Hij woonde toen nog helemaal niet in mijn moeders huis. Nu jaren later (dat zijn er nu 6) mag ik hem wel. Waarom? Ik vond het heel erg moeilijk om een ander iemand te accepteren in mijn moeders leven. Los daarvan… Lees verder »

Yara
Yara
7 jaren geleden

Nee tuurlijk niet ik heb het ook

Amélie
Amélie
7 jaren geleden

Beste Simone, Nee, het is helemaal niet raar dat jij je stiefmoeder niet mag. Het is voor elk kind sowiso wennen, en soms als je gewend raakt aan die nieuwe stiefmoeder dan mag je haar wel. Helaas is dat niet altijd zo, en blijft dat gevoel. Ik heb dat ook, in het begin mocht ik haar ècht niet en nu na 9 jaar kan ik haar accepteren en zie ik ook wel de leuke kanten van haar in, maar ik ben nog niet altijd blij met haar. Ik heb geleerd dat het beter is om op de positieve kanten van… Lees verder »

Ruben
Ruben
7 jaren geleden

Beste Simone, Dit is helemaal niet raar. Sommige mensen liggen mij niet zo, ook al ken ik ze niet goed en mag ik daar dus helemaal nog geen oordeel over hebben. Sommige mensen die ik niet goed ken en die ik niet mag, vanwege een onderbuik-gevoel, zijn naarmate ik ze beter leer kennen heel vriendelijk en helemaal niet zo raar, gemeen, of wat dan ook, als ik in eerste instantie dacht. Daarnaast, jouw vader heeft niet voor niets een relatie met jouw stiefmoeder, dus ik denk dat het een goed idee is dat je je onderbuik-gevoel opzij zet en probeert… Lees verder »