loiza (16 jaar) in

Raad?

5 jaar geleden begon mijn ellende toen ik 8 was begonnen me ouders heel erg vaak ruzie te krijgen en ik was daar vaak de dupen van en als ik het niet was was het wel een van me zussen 2 jaar later zaten ze in een vechtscheiding toen ik 11 was toen werd ik verkracht door me vader nu nog steeds en me zussen ook ik en me zussen zijn der inmidels achter gekomen dat wij dus 0ok door verkrachting op de wereld zijn gezet toen ik 12 was kwamen de finacieelle problemen we waren altijd een rijk gezin maar toen niet meer later kwamen we op straat te staan ik strok in bij me vriend maar me zussen en moeder met me vader hadden we geen contact zwerfden nog steeds over straat ze zwerven nu nog steeds over straat en ik woon gewoon bij me vriiend in een facking groot huis wat moet ik doen moet ik ook over straat gaan zwerven of geen contact meer met ze hebben of ik weet het ook niet meer kunnen julie raad geven?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Pim
Pim
8 jaren geleden

Beste, Wat heb jij het moeilijk gehad en nog steeds zeg! Wat knap van je dat je dit durft te vertellen en alles kan uiten. Misschien is het handig als je het nog niet heb gedaan om een psycholoog te bezoeken en samen over je problemen te praten, die kan je helpen over je verleden te komen. Mij heeft het veel geholpen. Als je waar je nu woon veilig en fijn voelt dan zou ik hier nog even blijven. Wat ik wel heel erg aanraad ik het contact houden met je zussen en moeder. Probeer contact met je vader te… Lees verder »

Dara
Dara
8 jaren geleden

Lieve Loiza, Wat een heftig verhaal, zeg. En wat knap dat je het nog zo hebt volgehouden. Zeker ook fijn dat je bij je vriend terecht kan. Ik zou me kunnen voorstellen dat je na zulke ervaringen het lastig zou vinden om mensen te vertrouwen, dus ik hoop dat je daar wat rust kan vinden en hij je de steun kan geven die je nodig hebt. Helaas heb ik geen ervaring met dit soort situaties, dus ik vindt het lastig om hier goed advies over te geven. Ik zou wel zeggen dat je eerst voor jezelf moet zorgen, en dat… Lees verder »

Anouk
Anouk
8 jaren geleden

Hallo Loiza, Wat een vreselijk verhaal! Dit is een heel heftig verhaal waar voor ik je zeker adviseer om hulp voor te zoeken. Ik me namelijk nauwelijks voorstellen wat voor vreselijke rot tijd jij hebt mee gemaakt. Ik zou voor je zussen en hun veiligheid zeker terug contact opzoeken met hun. Maar het belangrijkste nu is, kun je dat vanuit een veilige omgeving? Voel je je veilig bij je vriend? en kun je hem alles vertellen? Zodat je aan je veiligheid kunt werken. Zo zou ik even contact op nemen met huisarts zodat je lichamelijk ook echt gezond bent. http://www.vooreenveiligthuis.nl/… Lees verder »