Pippi (13) in

Problemen met mijn vader

Hey ik heb problemen met mijn vader heeft 1 van jullie dat ook?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anne
2 jaren geleden

Hoi lieve Pippi, Ik ben Anne, en ik heb ook wat problemen met mijn vader. Mijn vader is heel gesloten, kan niet zo heel goed naar mij luisteren en snapt mij daarom ook vaak niet zo goed. In de scheiding heeft hij mijn moeder erg veel pijn gedaan, maar mijn moeder heeft hem kunnen vergeven. Mijn vader is ook heel leuk. Hij is grappig, kan heel goed leuke verhalen vertellen en is heel goed in spelletjes. Hij weet veel over heel veel dingen omdat hij vaak de krant helemaal uitleest. Ik kan veel van hem leren. Ik heb in de… Lees verder »

Pippi
2 jaren geleden
Reply to  Anne

hey dankje ja mij vader heeft me een half jaar geleden verlaten en is toen met zijn vriendin en haar kinderen naar Spanje verhuisd ik haat mijn vader zeker want toen hij naar Spanje verhuisde had hij niks gezegd het kwam echt uit het niets ik wist pas een maand geleden dat hij in Spanje woonden en dat hij daar ook blijft ik ging met een therapeut daar over praten en er mijn moeder moest met een advocaat praten, mijn moeder heeft nog geheimen dat zij ze ook dus het kan nog erger zijn 1 het kan zijn dat mijn… Lees verder »

Tara
2 jaren geleden

Hi Pippi, fijn dat je het forum hebt gevonden om je vraag op te stellen!
Mijn ouders zijn uit elkaar gegaan toen ik 10 was en ik heb ook zeker periodes gehad dat ik problemen had met mijn vader, nu soms nog steeds. Nu weet ik gelukkig wel een beetje hoe ik daar mee om moet gaan. Mijn vader en ik hebben bijvoorbeeld best vaak ruzie gehad, omdat wij nooit echt goed met elkaar kunnen praten eigenlijk.

Wat voor problemen heb jij met je vader?

Liefs,

Tara

Kenza
2 jaren geleden

Hee lieve Pippi, Wat goed dat je hier op het forum je vraag stelt! Ik kan heel goed begrijpen dat het lastig is als je problemen met je vader hebt. Toen mijn ouders gingen scheiden had ik ook wel eens dat het niet zo goed ging tussen mijn vader en mij, dus ik herken dat ook!  Wat bij mij heeft geholpen is om met iemand erover te praten zodat ik mijn eigen gevoel wat beter kon verwoorden. Toen ik dit beter kon verwoorden heb ik een brief aan mijn vader geschreven om uit te leggen waar ik mee zat, daardoor… Lees verder »