Zoe (8) in

Problemen met mijn vader

Ik heb problemen met mijn vader Ik voel me niet fijn bij mijn vader en eenzaam omdat ik heb heel veel meegemaakt bij mijn vader een keer heb ik een keer een bloedneus gehad en toen was mijn vader meer bezorgd om de bank waar ik op zat en mijn vader werd boos en toen was hij iets kwijt en toen moest ik naar buiten om iets van zijn fiets te pakken en ik begrijp niet waarom moet ik naar buiten terwijl ik gewoon een bloedneus heb dat vind ik niet leuk en er is ook een keer gebeurd dat mijn vader mij heel vaak geen eten gaf ik kreeg een keer geen ochtend eten of lunch maar het is wel vaker gebeurd alleen Meestal ging toen op een zondag naar mijn moeder en meestal gebeurde het op een zondag maar het lijkt net alsof je mij vergeten is mijn vader en hij is ook een keer gebeurd dat ik wratten had en ik moest er stikstof opsmeren en toen was mijn hele hand bezeerd alle twee mijn handen en het lijkt net alsof je helemaal niks aan mij geeft en er is ook een keer gebeurd dat ik wel van mijn vader ook altijd terug met blauwe plekken en ik kwam ook een keer terug met een gekneusde voet twee keer en ik kwam ook twee keer terug met pijn aan mijn billen en was meer dat mijn poep heel hard was maar dat deed heel erg pijn maar dat was allemaal bij mijn vader gebeurt denk ik omdat ik vanaf het terug bij mijn vader met pijn aan mijn billlen maar dat was twee keer dat ik bij echt pijn had en ik vind het niet echt leuk bij mijn vader.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Vera
2 maanden geleden

Hoi Zoe,
Ik hoor dat je heel wat pijn en problemen hebt gehad.
Hopelijk is je vader nu wat aardiger geworden voor je en zo niet, wens ik je veel sterkte!
Groetjes van Vera ik ben ook 8

Suze
2 maanden geleden

Hoi hoi Zoe, het klinkt alsof je veel meemaakt thuis, wat kan je het goed en duidelijk vertellen! Dat vind ik heel knap. Ik heb niet precies hetzelfde meegemaakt, maar ik weet wel hoe is het om je eenzaam te voelen. Dat had ik ook toen mijn ouders gingen scheiden. Mijn vader had vrijwel meteen een nieuwe vriendin waar hij telkens mee samen was, en mijn moeder zocht afleiding door veel naar vriendinnen te gaan. Ik was hierdoor vaak alleen thuis toen ik nog maar 12 was, waardoor ik me erg eenzaam kon voelen. Jij vertelt dat je vader je… Lees verder »

Floor
2 maanden geleden

Lieve Zoe, Bedankt voor jouw vraag op het forum en wat fijn dat je ons gevonden hebt! Je schrijft dat jij je niet fijn voelt bij je vader en je veel hebt meegemaakt bij hem. Dat klinkt lastig! Ik wil je alvast laten weten dat je vraag goed is aangekomen en dat je niet alleen bent.  Onze Buddy’s gaan hun best doen om jou zo snel mogelijk een luisterend oor te bieden en jou te steunen in deze situatie, maar voor nu wil ik jou alvast een (aantal) website(s) geven waar je misschien in de tussentijd iets aan hebt:  https://www.zorgenomeenkind.nl/blue/… Lees verder »