Annie (8) in

Praten met anderen over mijn gevoelens

Ik vind het lastig om met anderen over mijn gevoelens te praten. Wat kan ik daar aan doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Brent
6 maanden geleden

Hey Annie! Wat vervelend dat je hiermee zit. Het is helemaal niet makkelijk om over je gevoelens te praten! Toen mijn ouders scheidden vroegen veel mensen aan mij hoe het met mij ging, en ik begreep het steeds maar niet, want ik veel meer bezig met de gevoelens van mijn ouders. Mij hielp het om eerst eens goed met mezelf te praten. In mijn gedachtes, natuurlijk 😉 Hoe voel ik mij? Waar komt dat door? Hoe voel ik mij thuis, en op school? Maar nogmaals, het is niet makkelijk om over je gevoelens te praten. Dus niet schrikken als het… Lees verder »

Puck
6 maanden geleden

Hoi Annie dat heb ik ook en ik weet dat het heel lastig kan van maar weet je wat mij altijd helpt .
Het tegen m,n knuffels of huisdieren zeggen en ik weet dat het dom klinkt maar het kan je helpen

Adinda
6 maanden geleden

Hoi lieve Annie, Wat dapper dat je deze vraag hebt gesteld op het forum van Villa Pinedo! Dat is al de eerste stap in praten over je gevoelens! Ik snap je helemaal! Zeker vroeger vond ik het ook best lastig om over mijn gevoelens te praten. Soms had ik het idee dat ik me aanstelde of twijfelde ik of m’n gevoelens wel goed waren. Soms begreep ik zelf niet zo goed wat ik voelde en vond ik het daarom heel eng om over m’n gevoel te praten. Dan wist ik ook niet zo goed hoe ik het moest uitleggen aan… Lees verder »

Dion
6 maanden geleden

Hey Annie, Goed dat je hier deze vraag stelt. Praten over je gevoelens met anderen is ook heel moeilijk. Ik vind dat zelf ook nog steeds lastig en heel veel andere mensen vinden dat ook moeilijk, dus je bent hier niet alleen in. Het zal altijd wel moeilijk blijven om over gevoelens te praten dus er is geen makkelijke oplossing helaas. Maar als je vaker over je gevoelens praat dan wordt het wel iets makkelijker. Ook helpt het als je met iemand praat waar jij je fijn bij voelt en die jij vertrouwt. Dan wordt het ook weer iets makkelijker.… Lees verder »