Anoniem (12 jaar) in

Praten heel slecht over elkaar

Heey, mijn ouders praten heel de tijd slecht over elkaar en leggen hun problemen bij mij op. Ik krijg aar een heel slecht gevoel van. Ook moet ik alles regelen I.v.m vakanties feestdagen enz. Wat kan ik hier aan doen ?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sophie
Sophie
7 jaren geleden

Hoi Anoniem! Wat vervelend om te horen dat je er zo tussenin zit. Het is zo stom als je ouders de hele tijd rotdingen over elkaar zeggen. Mijn ouders deden dat ook altijd en ik durfde er eigenlijk niks van te zeggen. Waardoor het maar door bleef gaan en dat vond ik helemaal niet fijn. Villa Pinedo heeft een filmpje gemaakt waarin duidelijk wordt uitgelegd wat er allemaal wel en niet jouw taak is als kind. Dat filmpje kan je hier bekijken: https://vimeo.com/181902655 Misschien durf jet het filmpje zelfs wel aan je ouders te laten zien. Wie weet help je… Lees verder »

Nicoline
Nicoline
7 jaren geleden

Hi,

Wat vervelend dat je ouders zo slecht over elkaar praten!

Het kan soms helpen om er met iemand over te praten die beide ouders goed kent en het er met ze over kan hebben dat dit niet goed is. Het is namelijk niet jouw taak om boodschappen over te brengen en de vakanties etc. te regelen!

Succes!
Liefs Nicoline

Romy
Romy
7 jaren geleden

lieve Anoniem

je moet eerlijk tegen je ouders zeggen.
je moet vertellen dat je er last van hebt en dat je het niet Fijn vind als ze zo tegen elkaar praten.
en het regelen van vakanties en feestdagen moet jij niet doen
dat is niet jou taak !!!
en als je dit niet durft te zeggen schrijf het dan in een brief laat doe brief een dag liggen en kijk er dan eens naar en als je hem goed vind dan moet je hem geven

hopelijk heb je wat aan deze tips
en succes !!!
groetjes Romy ❤️

Marith
Marith
7 jaren geleden

Gwn zeggen tegen je ouders