Annoniem (12 jaar) in

Poeder

Ik heb vorig jaar mijn vader gezien boven een weegschaal waar wit poeder oplag ik vind het moeilijk om los te laten en weet niet goed wat ik er mee moet hebben jullie tips voor mij?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Bo
Bo
8 jaren geleden

je moet oppassen voordat je vader je kwaad wil doen ik zou het zeker tegen je moeder zeggen als je dat durft ga je het wel proberen

Rosanne
Rosanne
8 jaren geleden

Beste Anoniem, Jeetje ik begrijp goed dat je geschrokken bent vorig jaar en dat het beeld steeds in je gedachten blijft zweven. Het zou denk ik erg opluchten om hier met je vader over proberen te praten. Waar ben je bang voor dat je vader op de weegschaal had liggen? heb je dit wel eens vaker meegemaakt of was het eenmalig? Misschien kan je vader wel uitleggen wat er aan de hand was en kunnen jullie samen er over praten. Ik denk dat als ik jou vader was ik erg graag zou willen dat je je hart kwam luchten.. Maar… Lees verder »

Anne
Anne
8 jaren geleden

Hallo,

Begrijpelijk dat je dit moeilijk vind en hieraan moet denken. Misschien moet je echt met iemand hierover praten. Heb je dit al gedaan? Ik zou het echt proberen. Dit lucht vaak op.

Groeten,
Anne

Nina
Nina
8 jaren geleden

Lieve anoniem,

Ik kan me voorstellen dat je geschrokken bent zeg, en wat naar dat je het niet los kan laten.
Is er iemand die je in vertrouwen kunt nemen, zoals een leraar op school ?
Is het verder wel fijn bij je vader?
Misschien helpt het als je bij je vader aangeeft wat je vorig jaar gezien hebt en dat je er nog steeds mee zit. Ik durf je dat echter niet aan te raden, want ik weet niet hoe hij er op zal reageren.
Veel succes meid!

Groetjes Nina