Tyrone (10 jaar) in

Pleeggezin

hallo ik heet tyrone en ben nog steeds alleen ik voel me niet goed bij mijn pleeggezin en wil terug naar jorrit en robin

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
christiaan
christiaan
9 jaren geleden

ik herken het het is nooit leuk erg rot voor je

Tyrone
Tyrone
9 jaren geleden

Dankjewel voor de tips allemaal binnenkort ga ik weer met robin en jorrit praten over mijn woonsituatie ik hoop dat alles goed komt.

Femke
Femke
9 jaren geleden

Hi Tyrone,

Ik ben het helemaal eens met Tessa en Isabel, dus daar heb ik weinig aan toe te voegen. Toch wil ik nogmaals even kwijt dat je hier natuurlijk altijd terecht kan als je nog meer kwijt wilt.

Liefs,
Femke

Tessa
Tessa
9 jaren geleden

Hoi Tyrone, Wat vervelend om te lezen dat je je zo voelt. Ik weet natuurlijk niet wie Jorrit en Robin zijn, maar ik kan me voorstellen dat als je hen mist je graag terug wilt. Ben je naar een pleeggezin gegaan omdat je ouders zijn gescheiden? Ik weet zelf niet hoe het is om in een pleeggezin te leven, dus ik kan je ook niet echt advies geven daarover… Je kan wel een kijkje nemen op deze site: http://pleegkinderen.nl/faq. Hier kan je meer informatie vinden over pleeggezinnen. En via deze site http://www.akj.nl/ kun je ook chatten over pleeggezinnen. Bij Villa… Lees verder »

Isabel
Isabel
9 jaren geleden

Lieve Tyrone, Wat vind ik jouw berichtje vervelend om te lezen. Niemand hoort zich alleen te voelen vind ik. Als ik me weleens alleen voelde, dan ging ik met m’n knuffels spelen of ging ik lekker mijn eigen wereldje tekenen. Dan voelde ik me snel weer iets beter. Misschien helpt zoiets ook bij jou. Maar ik hoop ook dat je mensen om je heen hebt bij wie je je fijn voelt en bij wie jij je verhaal kwijt kunt. Zij kunnen jou misschien helpen om je minder alleen te voelen. En mocht je iets anders kwijt willen, dan kan dit… Lees verder »