Marieke (10) in

Plan

hallo
mij ouders maken een plan met regeltjes
nu vragen mij ouders bij wie ik wil wonen
maar ik wil niet kiezen ik wil allebij
is dit jullie ook gevraagt en wat voor regeltjes staan er in dat plan
moet ik over meer dingen kiesen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Kelly
Kelly
7 jaren geleden

Hoi Marieke, Je hoeft helemaal niets te kiezen 😉 Ik vind dat jou pappa en mamma een beetje een gekke vraag stellen. De vraag is niet bij wie je wil wonen, de vraag is hoe jij je tijd wil verdelen tussen pappa en mamma. Dus vind jij het fijn om de halve week bij pappa te zijn en de halve week bij mamma? Gewoon zeggen. Ben je liever 5 dagen bij pappa en 2 dagen bij mamma? Ook zeggen. Andersom kan natuurlijk ook! Ook kan je kiezen over de feestdagen als kerst en oud&nieuw (bijv. 1e kerstdag bij mamma en… Lees verder »

Yannick
Yannick
7 jaren geleden

Hoi Marieke, Bedankt voor je berichtje. Goed dat je even on advies vraagt hier. Je hóeft niet te kiezen, zeker omdat je nog minderjarig bent. Je mag gelukkig wel je mening geven, en het is heel fijn en goed dat jouw ouders dit ook willen. Ze geven je de ruimte. Helaas geldt dit niet voor alle kinderen… Ik denk dat jij vast wel voorkeur hebt voor bepaalde dagen. Misschien vind je het fijn op de dagen dat je naar bijvoorbeeld de sportvereniging/dansschool gaat, om dan bij degene te slapen die daar het dichtstbij woont. Of als je naar school gaat,… Lees verder »

Akempen
Akempen
7 jaren geleden

Je hoeft ook niet te kiezen. Mijn ouders zijn ook sinds kort gescheiden en ik heb samen met mijn broers en ouders het plan gemaakt om de ene week bij me vader te slapen en de andere week bij me moeder, en zo zijn we dus week om week bij de ander. Het is niet altijd even handig, maar zo zie ik ze wel allebei