hiro (10) in

Papa of mama missen

soms mis ik mama of papa en dan moet ik huilen en dat vind ik niet leuk hebben jullie een paar tips

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Day
6 maanden geleden

Hoi Hiro

Ik heb ook gescheiden ouders en ik mis papa als ik bij mama ben en als ik bij papa ben mis mama. Ik pak dan altijd een papiertje en ga ik mama of papa tekenen. En dan tel ik tot 100 en denk ik aan alle leuke momenten met papa of mama.

Groetjes Day (9)

Yoa
6 maanden geleden

Altijd denken dat het echt niet zo erg is. Altijd denken dat je sowieso ze terug ziet. En anders moet je er over praten met vader of moeder

Groetjes,
Yoa

Sabine
7 maanden geleden

Lieve Hiro, Super goed dat je dit met ons deelt op het forum! Ik denk dat het voor heeeeel veel andere kinderen herkenbaar is wat jij voelt. Je bent dus niet alleen. Heb jij ook co-ouderschap? Dat je een paar dagen bij mama bent en daarna weer een paar dagen bij papa? Ik mis mijn ouders ook veel. Ik ben al wat ouder en woon ondertussen op mezelf maar het missen herken ik heel erg. Ik heb voorheen ook regelmatig moeten huilen omdat ik mijn ouders miste en zelfs nu heb ik daar ook nog last van soms. Als ik… Lees verder »

Evelien
7 maanden geleden

Lieve Hiro, Wat ontzettend dapper dat je dit op het forum vertelt. Je mag daar trots op zijn! Ik kan me voorstellen dat je het soms moeilijk vindt om papa of mama te missen. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 8 was en in het begin miste ik mijn mama heel vaak. Dan moest ik soms ook huilen of werd ik boos dat ik haar niet kon zien. Ik ging dan vaak naar mijn kamer toe om daar boos of verdrietig te zijn. Na een tijdje kreeg ik de tip van mijn zus om in een dagboekje te schrijven. Ik… Lees verder »