Anoniem (12 jaar) in

Pa met beste vriendin van ma

Mijn pa en ma zijn gescheiden en nu is mn pa met de beste vriendin van mn ma echt f*cking raar ik haat haar echt en het ergste is nog het is de moeder van mn beste vriend!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Aron
Aron
8 jaren geleden

Beste anoniem, Wat een stomme situatie. Het lijkt mij best wel ‘awkward’ wat je vertelt. Het is nogal een beetje gênant voor je natuurlijk. Helaas is de situatie wel zoals hij is en zal het niet veranderen. Een scheiding is iets wat gewoon kan gebeuren zonder dat je er iets aan kunt doen. Probeer er het beste van gemaakt, dat werkt het allerbeste en dan heb je het minst last van de scheiding. Probeer je ouders zo open mogelijk te vertellen hoe jij je erbij voelt. Zeg ze wat het met je doet, het is fijn als jouw ouders dat… Lees verder »

Nadia
Nadia
8 jaren geleden

Hoi Anoniem, Ik kan begrijpen dat je het heel raar vindt dat je vader nu ineens met de beste vriendin van je moeder gaat. Het lijkt mij dat dit voor jou wel een vervelende situatie moet zijn, helemaal wanneer je zegt dat je haar haat. Haat je haar op het moment omdat je haar niet aardig vindt of doordat zij nu ineens met je vader gaat in plaats van je moeder? Gelukkig heb je altijd nog je beste vriend waarmee je het hierover zou kunnen hebben! Hij voelt waarschijnlijk precies hetzelfde als dat jij voelt. Jullie zouden ook altijd nog… Lees verder »