N..... (12 jaar) in

Overtuigen

heeyy,
mijn ouders zijn al 6 jaar gescheiden. ik wil 1 keer in de twee weken een weekend bij mijn vader zijn en de rest bij mijn moeder. dat wil ik graag omdat het met mijn school handiger is, en omdat ik mijn stiefmoeder en vader haat!!!! mijn vader wilt niet dat ik zo lang bij hem weg blijf maar ik zeg dat ik dat wel gewoon wil want dat is beter voor mijn school. weet iemand iets om mijn vader er te van overtuigen dat hij wel naar me moet luisteren?

liefs N…..

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sharissa
Sharissa
9 jaren geleden

Hoi N,

Ik vind het wel heel erg dat je ouders al zes jaar uit elkaar zijn. Je moet zeggen tegen je vader: als ik dit wil, dan wil ik dit ook. En ik wil het zelf bepalen waar ik heen ga. En als dit goed met school loopt dan, dan kan je beter bij je moeder blijven, want dat zal dan wel dichterbij zijn (net als wat ik heb).

Groetjes Sharissa

N.....
N.....
9 jaren geleden

daarbij moet ik van de rechter naar mijn vader toe en als ik dat niet doe dan moet mijn moeder heeeeel veel geld betalen. ik kan alleen daar weg als hij me er toestemming voor geeft.

N.....
N.....
9 jaren geleden

beste tessa en danielle bedankt voor jullie tips, mijn vader en moeder kunnen heel slecht met elkaar overweg omdat ze veel ruzie hebben. mijn moeder vind het prima als ik hier meer kom wonen vooral omdat het handiger voor mijn school is. ik haat mijn vader en stiefmoeder omdat ze me dingen hebben aan gedaan waar ze wel van weten maar geen sorry voor willen zeggen. mijn moeder wil me er dus wel bij helpen maar naar haar luistert mijn vader al helemaal niet. daarbij weet mijn vader dat ik me bij hem thuis niet oke voel maar ik denk… Lees verder »

danielle
danielle
9 jaren geleden

hallo jaa precies het zelfde bij mij erg vervelend als ik niet kom word ik maar gespamd met telkens kom je vandaag kom je vandaag enz.. en dan elke dag wat je misschien kunt doen (wat ik ook doe) is gwn recht in ze gezicht zeggen dat het jou keuze is en je wilt toch liever voor je school en andere dingen kiezen het is niet anders ik heb ook een leven die ik goed wil vermaken ik heb nog zo veel tijd om naar jou toe te gaan wees blij dat ik kom!!. dit was het zo’n beetje dit… Lees verder »

Tessa
Tessa
9 jaren geleden

Hoi N., Als het echt zo is dat je inderdaad school dichterbij hebt en dat dat makkelijker voor je is, dan zou je dat natuurlijk gewoon kunnen blijven zeggen tegen je vader. Misschien dat je moeder je daar ook bij kan helpen? Ik weet natuurlijk niet hoe jouw vader en moeder nog met elkaar praten. Maar misschien dat als je moeder zegt dat het beter is voor je school, en jij dat ook blijft zeggen, dat je vader wel in ziet dat het inderdaad beter is als je meer bij je moeder bent. Maar je zegt ook dat je je… Lees verder »