Madelief (12 jaar) in

Overdrijf ik?

Hoi. Ik heb een vraagje
Mijn ouders zijn gescheiden toen ik zes was en er is veel gedoe geweest met de vriendin van mijn vader. Nu is het (een soort van) goed. Morgen gaan we naar de Efteling voor mijn zusjes verjaardag en ik verheug me er al twee weken op. Maar nu zeggen ze ineens dat er een neefje van die vriendin mee gaat! Voor mij is het uitstapje nu al verpest.
Overdrijf ik of vinden jullie het ook raar?
Help me ❤️

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anne
Anne
8 jaren geleden

Hallo Madelief, Weet jij waarom die neef meegaat of weet je dit niet? Heb je dit al gevraags? En waarom vind jij dit niet leuk? Is die neef niet aardig? Ik kan het mij goed voorstellen als jij je ergens op verheugd en het dan anders gaat dan verwacht da het dan minder leuk is. Vandaar waarschijnlijk ook je reactie dat je het niet leuk vindt. Het maakt niet uit of wij dit overdreven vinden of niet. Het gaat om wat jij voelt! En als jij dit niet leuk vindt, dan is dat zo! Ik hoop dat het uitstapje evengoed… Lees verder »

Itamar
Itamar
8 jaren geleden

Beste Madelief, Alvast van harte gefeliciteerd met je zusje haar verjaardag! Het is misschien zo dat je vader en zijn vriendin op het laatst hebben besloten dat er een neefje van haar meegaat. Ik begrijp dat dit voor jouw gevoel raar overkomt. Je hoeft niet te denken dat je overdrijft! Als ik het goed begrijp, zit het je dwars dat er een neefje van je vader’s vriendin meegaat naar de Efteling op je zusjes verjaardag. Is het een idee om aan je vader te vragen om alleen met hem zitten en hierover te praten? Probeer dan zo goed mogelijk aan… Lees verder »