Anoniem (12 jaar) in

ouders uit elkaar…

Mijn ouders zijn nu uit elkaar. Maar mijn vader huilt nog steeds waar ik bij ben hij deed dit des tijds ook al en mijn ouders hebben nog steeds ruzie! Wat moet ik doen?!!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Fenna
Fenna
8 jaren geleden

Hoi Anoniem,

Probeer lief voor hem te zijn alleen soms zou ik ook even naar je kamer gaan om even wat tijd voor jezelf te nemen, want voor jou is het vast ook niet fijn. Als het na een tijdje nog niet beter wordt, dan zou ik dat wel met hem bespreken. Gewoon zeggen dat je niet zo goed weet wat je moet doen. Ik zou het ook tegen je moeder zeggen, vragen om tips.
Succes!
X Fenna

thijs
thijs
8 jaren geleden

beste Anoniem.
het is goed om hier over terpraten misschien ook met je vader en misschien met je moeder
je vader die is heel verdrietig dus kan je hem voortaan zo goed mogelijk te troosten (en het kan ook bij je moeder als het moet )
en maak het gezellig bij je ouders bijvoorbeeld bord spelletjes doen.

veel succes

Anne
Anne
8 jaren geleden

Hallo, Wat een vervelende situatie voor jou. Ik kan me goed in deze situatie verzetten. Na de scheiding van mijn ouders, huilde mijn moeder ook vaak. Er is nu een hele nieuwe situatie voor jouw moeder, voor jouw vader en voor jou. Dit is natuurlijk wennen, omdat jullie eerst met z’n drieën hebben samengewoond. Jouw vader en moeder zijn zeker verdrietig, omdat ze uit elkaar zijn gegaan. Dit is nooit leuk, maar soms kan het gewoon niet anders. Na een tijdje zal je vader zeker niet meer zo verdrietig zijn en huilen. Hij heeft ook tijd nodig om te wennen… Lees verder »