Vince (11) in

Ouders maken ruzie

Hoe krijg je je ouder stoppen met ruzie maken

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Flore
2 maanden geleden

Hallo Vince ik zou graag een tip willen geven, ik zou er over praten met je ouders en als je dat spannend vind zou ik er op sommige momenten er heel onverwachts ( wanner jij er goed bij voelt) een beetje over beginnnen en zo kan je er leren over te praten met je ouders

Lieke
3 maanden geleden

Hey Vince, Lieke hier! Wat vervelend om te horen dat jouw ouder(s) ruzie maken. Ik herken goed wat je schrijft, want mijn ouders hadden in de tijd na de scheiding ook veel ruzie. Ik had daar toen ook veel last van. Ken je de open brief aan alle gescheiden ouders al? Hierin staat beschreven wat het met ons als kinderen doet als ouders ruziën. Het heeft bij mij geholpen om het aan hen te laten lezen, omdat ik het moeilijk vond om het zelf aan ze te vertellen. Denk je dat dit iets is wat ook bij jou zou kunnen… Lees verder »

Daan
3 maanden geleden

Hoi Vince! Wat fijn dat je het forum van Villa Pinedo hebt gevonden. Hier kan je vragen stellen aan andere kinderen en jongeren met gescheiden ouders. Mijn ouders zijn ook gescheiden, een aantal jaar geleden. Wat vervelend dat je ouders zo veel ruzie maken, ik vind ruzie maar stom! Mijn ouders hadden ook veel ruzie toen zij uit elkaar gingen dus ik begrijp je vraag erg goed. Het is moeilijk om je ouders te kunnen stoppen, vaak luisteren of stoppen zij toch niet. Je zou wel kunnen vragen of zij bijvoorbeeld alstjeblieft geen ruzie willen maken waar jij bij bent!… Lees verder »