anoniem (19 jaar) in

onbegrepen


Mijn ouders hebben al ruzie sinds dat ik 4 jaar oud was. Nu ben ik 19. Ik heb hierdoor 10 jaar lang niet meer met hun gesproken. We wonen wel in het zelfde huis maar, we eten niet samen. De rede dat dit is gebeurd is omdat, ze zijden dat het mijn schuld was dat zij gingen scheiden. Ook gaven ze mij alleen maar, aandacht als ik iets goed had gedaan of een goede prestatie op school of sport had geleverd. Verder kreeg ik geen aandacht. Hierdoor voelde ik mij verwaarloosd. Ik wil graag uit huis maar, weet niet hoe en hoe ik dit moet regelen. Sommige mensen zeggen dat ik thuis moet blijven omdat, ik negentien ben andere zeggen dat ik een keer aan mij zelf moet denken dat zijn mijn vrienden. Want ik heb wel 10 jaar lang geprobeerd met ze te praten. Maar, als ik dit deed hadden ze nooit tijd of ze zijden dat ik maar een man moet worden en stoppen moet met zijken. Maar, als zij iets te zeggen hadden kon dat wel. Hierdoor voel ik mij erg onbegrepen en alsof mijn ouders niet eens van mij houden. Daarom wil ik weg en mensen leren kennen die mij positieve energie geven

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Mehtab
Mehtab
7 jaren geleden

Beste anoniem, Ten eerste bedankt voor het delen van je verhaal. Wat een moeilijke en vervelende situatie! Maar vaak zijn ouders zelf helemaal in de war door de problemen die ze met elkaar hebben en komen er niet altijd gemakkelijk uit.. Hierdoor kunnen ze vaak hun kinderen pijn doen door zulke dingen te zeggen.´ Mijn tip is ook om voor jezelf op te komen en je eigen pad te volgen. Het is ook altijd een goed idee om mensen te leren kennen die je positieve energie geven! Ik zou zeggen, doe waar jij je goed bij voelt en blijf vooral… Lees verder »

Aron
Aron
7 jaren geleden

Beste anoniem, Wat vervelend om te lezen dat je je onbegrepen voelt. Dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn. Weet dat de scheiding van jouw ouders nooit jouw schuld is. Zij hebben er zelf voor gekozen en dat hoeven ze niet op jou af te schuiven. Ik kan mij heel goed voorstellen dat je in een situatie als deze graag uit huis wilt gaan. Als je al jaren probeert om te praten met jouw ouders, maar ze willen er niet aan meewerken, dan snap ik dat er een moment komt waarop je ermee klaar bent. Ikzelf als kind van gescheiden… Lees verder »