L (13) in

Omgangsregeling veranderen door bijbaantje

Ik heb sinds kort een baantje. Nu wil mijn vader de regeling aanpassen omdat ik minder bij hem ben vanwege mijn baantje. Ik wil dit niet. Mag hij dit doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sophie
6 dagen geleden

Hey lieve L., wat goed dat je het forum gevonden hebt met je vraag. Ik kan me goed voorstellen dat het heel lastig is als een ouder de regeling wil aanpassen en jij dat niet wil. Dat is helemaal niet fijn! Al helemaal als het om zoiets gaat als een bijbaantje. Je zou dat baantje gewoon moeten kunnen doen zonder dat dat gelijk gevolgen heeft voor hoe vaak je ouders je zien. Mijn ouders zijn uit elkaar gegaan toen ik ongeveer jouw leeftijd was. Ik heb ook verschillende omgangsregelingen gehad. Soms pasten we hem aan omdat ik dat zelf graag… Lees verder »

Dion
12 dagen geleden

Hey L, Goed dat je hier deze vraag stelt. Ik denk dat nog wel meer mensen ook hier mee te maken kunnen krijgen. Wat vervelend om te horen dat je vader de regeling wil wijzigen terwijl jij niet wil. Je vader kan dat niet zomaar doen. Tussen mijn ouders was er ook soms wel wat gedoe over hoe vaak ik waar was. Ik heb toen ook gezegd wat ik het liefste wilde en daar hebben zij ook rekening mee gehouden. Om de omgangsregeling te wijzigen dan moeten je ouders het daar over eens worden om de regeling te kunnen wijzigen… Lees verder »